Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok

    Julklappar under 500 kr

    Letar du julklappar till barnens lärare, din mamma, storasyster eller bästa kompisen men har svårt att komma på något? Varmt välkommen att inspireras av våra klassiska, äventyrliga och praktiska julklappstips till barn och vuxna för under 500-lappen!

    Julklappar med omtanke för under 500 kr

    Ge bort något som ger extra vardagsglädje! Kanske en ovanligt snygg vattenflaska, en spännande bok att drömma sig bort i, ett par varma sockor för kalla fötter eller en mysig lykta som lyser upp mörka vinterkvällar?

    Tips på små, enkla & roliga julklappar

    Ibland vill man hitta det där lilla extra för att visa att någon betyder mycket, men har en lite mindre peng att förhålla sig till. Visa en bra lärare uppskattning genom en genomtänkt present, det behöver inte kosta mycket. För den som har en begränsad budget för sitt julklappsinköp och vill köpa billiga och bra julklappar har vi massor av tips.

    Julklappar till julklappsleken

    I många familjer är julklappsleken en höjdpunkt under julhelgen! Till julklappsleken köper man roliga, oväntade små julklappar som uppskattas av alla åldrar. Hos oss hittar du fina strumpor, praktiska sporkar (vet alla dina medspelare vad en spork är?), roliga små spel och många andra små presenter som är perfekta för julklappslekar av olika slag.

    Hur leker man julklappsleken?

    Det finns lika många regler till julklappsleken som det finns familjer och kompisgäng, men här är ett sätt som garanterat kommer bli uppskattat av alla med lite vinnarskalle:

    1. Alla har med sig var sin inslagen julklapp, ofta sätts en maxgräns för hur mycket den får ha kostat. Ha en tärning i beredskap.
    2. Lägg alla julklappar i en hög mitt på bordet så att alla når dem.
    3. Slå tärningen i tur och ordning. Om man får en 1:a eller 6:a får man välja en julklapp och så håller man på så tills alla har fått en julklapp var.
    4. Alla öppnar sin julklapp.
    5. Sätt en alarmklocka på 10 minuter (anpassa tiden lite beroende på hur många som är med).
    6. Den som är först i tur börjar slå tärningen. Om det blir en 1:a eller 6:a får tärningsslagaren möjlighet att byta julklapp med valfri person runt bordet. Det blir garanterat huggsexa och många skratt!
    7. När tiden är slut får man inte byta mer, utan får den julklapp som man just då har framför sig.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress