Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Bälten & hängslen dam

    Hasar byxorna ner när du sätter dig för att göra upp en eld? Eller när du organiserar utrustningen inför vandringen? Då finns det en liten fiffig detalj att lägga till i din utrustning. Med ett bälte eller ett par praktiska hängslen hålls byxorna på plats. Tack vare dem får du också mer rörelsefrihet och byxorna hänger med oavsett aktivitet. Vi vill också passa på att tipsa om "equipment belt", som du kan fästa dina viktiga verktyg och redskap på när du är ute på jakt, fiskar eller fixar ute i stugan.

    Praktiska bälten och hängslen för dam

    Många ser bälten och hängslen enbart som en snygg detalj eller accessoar till sin outfit. Och visst är våra bälten väldigt snygga, men de är också i allra högsta grad funktionella! Vi vågar påstå att när du investerat i ett bra bälte, eller ett par praktiska hängslen, kommer du inte att känna dig komplett utan dem, oavsett om du ska till kontoret eller ut på vandring.

    Och just det, planerar du en långresa? Kika då på våra praktiska värdebälten som Fjällrävens Canvas Money Belt, som diskret gömmer undan pengar, kort och andra värdesaker.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress