Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vinterkängor herr

    Håll dig varm i vinter med ett par sköna vinterkängor som ger bra grepp på is och snö. Hos oss hittar du vinterkängor för herr som passar alla sorts vinterväder, från djup snö till slask. Välj bland kända märken välkända för sin komfort och höga kvalitet. Här hittar du bland annat Icebugs vinterkängor och Sorels vinterkängor som håller dig varm och torr i många vintrar.

    Varma vinterkängor för herr för friluftsliv

    Den svenska vintern bjuder på många olika sorters väder i vårt avlånga land. Den som bor långt norrut där vintern är kall behöver en riktigt varm vinterkänga med högt skaft så att det inte kommer in snö. Kängan behöver också ha en grov sula som skyddar mot markkylan och håller dig stadigt upprätt även på hala isfläckar. I vårt sortiment hittar du varma höga vinterstövlar fodrade med ull eller syntet, ofta med snölås, som passar bra för vinteraktiviteter i många minusgrader.

    Mångsidiga vinterkängor för herr

    I mellersta och södra Sverige är det inte alltid snö, men känns ändå kallt. Då är det viktigt att välja en vinterkänga som är vattentät eller vattenavvisande så att du kan hålla fötterna varma och torra även i regn. Här fungerar ofta en låg vinterkänga, gärna med ett membran som till exempel Gore-Tex som håller dig torr men ändå släpper ut överskottsvärme. När temperaturen håller sig runt nollan blir det lätt halt ute och då passar ett par dubbade vinterkängor herr bäst. Vinterkängor med broddar ger extra bra grepp på hala underlag och du undviker olyckor. Det går också att köpa lösa broddar till dina vinterskor om du föredrar det.

    Vinterkängor för herr för arbete & vardag

    Med ett par tunnare vinterkängor kan du själv bestämma hur varmt du behöver genom att addera ett eller två par ullstrumpor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av smidiga och snygga vinterkängor, bland annat av läder, som även passar höst och tidig vår. Vi har lagt extra tid på att hitta bra vinterkängor till den med breda fötter eftersom vi vet att många upplever att det kan vara svårt att hitta. Herrkängor med bred läst och rymliga tåboxar hittar du bland annat bland Hanwags vinterkängor.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress