Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Lusekoftor herr

    Lusekoftan är ett mångsidigt plagg som är snyggt nog att använda på jobbet och till vardags, men också så praktiskt att det passar bra för friluftsliv som vandring, jakt och fiske. Bland våra ulltröjor herr och stickade tröjor herr hittar du ett brett sortiment av väl utvalda lusekoftor av hög kvalitet för herr från bland annat Dale of Norway.

    Lusekoftor för herr för friluftsliv

    En lusekofta är ett skönt plagg att ha på sig ute i skog och mark mycket tack vare det smarta materialet. En lusekofta är gjord av ull, vilket är ett fantastiskt naturmaterial med många fina egenskaper. Den mjuka ullen värmer gott, men släpper ut överskottsvärme så att du inte blir för varm. Till skillnad från syntet värmer ull även om det blir blött eller fuktigt, vilket är bra vid växlande väder. Om du skulle råka bli svettig av ansträngning, eller blöt av regn, kommer ullen ändå att hålla dig varm. Självklart är det skönast om din lusekofta håller sig torr under dagen, bär den som mellanlager under en regnjacka herr eller skaljacka herr om det regnar.

    Lusekoftor för herr hos Naturkompaniet

    En lusekofta kan se ut på många olika sätt även om alla har vackra norska traditionella mönster. Här hittar du funktioner som bland annat:

    • Traditionella, vackra norska mönster
    • Modeller med kort dragkedja fram, så kallad half zip, så att du lätt kan justera hur mycket du vill ha öppet i halsen
    • Lusekoftor med hel dragkedja fram som kan bäras som en tunn jacka
    • Traditionella metallspännen, hyskor och hakar, som både är ett praktiskt och snyggt sätt att stänga din lusekofta
    • Hög krage, låg krage, v-ringat och rundhalsat

    Hur tvättar man en lusekofta?

    En lusekofta är gjord av ull, antingen merinoull eller ull från nordiska får. Eftersom ull är självrenande så räcker det ofta med att hänga ut din tröja på vädring över natten så känns den ren igen. Om du skulle behöva tvätta den gör du som när du brukar tvätta ull. Det är viktigt att använda ulltvättmedel, annars kan ullens fina egenskaper gå förlorade. Har du råkat tvätta din ulltröja med vanligt tvättmedel? Ingen fara, tvätta den igen med ulltvättmedel så kommer det bli bättre. Men precis som alltid när du tvättar är det viktigt att följa plaggets tvättråd noga för att vara säker på att göra rätt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress