Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dale of Norway

    Sverige och Norge har mycket gemensamt, bland annat de långa och kalla vintrarna. Kärleken till stickade tröjor har en lång tradition i de nordiska länderna och kanske allra starkast är den i Norge. Den norska lusekoftan är känd och älskad för sin värme och sina vackra mönster långt utanför landets gränser. Dale of Norway tillverkar fantastiskt vackra stickade tröjor, mössor och vantar för både dam, herr och barn i klassisk norsk design.

    Dale of Norway – stickade tröjor som håller länge

    Dale är en liten by med fantastiskt vacker natur. Högt belägen bland fjordar, berg och milsvid utsikt ligger textilfabriken där allting stickas. Dale of Norway är noga med att ge sina plagg en vacker, tidlös design som är omöjlig att tröttna på. Det, tillsammans med ull och merinoull av riktigt hög kvalitet, gör att de kan användas länge. Den som tvättar sin ulltröja från Dale of Norway varligt har ett plagg som håller hela livet.

    Dale of Norway i Sverige

    Vi på Naturkompaniet är glada och stolta återförsäljare åt Dale of Norway, vi gillar plagg som både är smarta för miljön och som håller länge.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress