Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vinterskor herr

    Var rädd om dina fötter i vinter! Välj ett par sköna vinterskor med bra grepp som håller dig varm. Hos oss hittar du ett stort sortiment av riktigt bra vinterskor i många olika snygga modeller, från flera olika välkända kvalitetsvarumärken. Spana in vårt sortiment enkelt online!

    Vinterskor herr för vardag & friluftsliv

    Ett par bra vinterskor är så sköna och ventilerande att du gärna tar på dig dom redan under hösten, men se till att välja en vattentät eller vattenavvisande modell om du vill hålla dig torr i blöt och snårig skog. Bland vinterskorna i vårt sortiment finns flera modeller med GoreTex, ett smart membran som stänger vätan ute men låter fukt från fötterna passera ut. När temperaturen börjar sjunka mot nollan kan det bli halt ute och det är viktigt att dina vinterskor har bra grepp. För riktigt bra grepp är det smart med inbyggda dubbar. Icebug är proffs på bra grepp och har både smarta sulor med dubbar och utan. Glöm inte att komplettera med ett par sköna ullstrumpor herr, det är bästa sättet att hålla fötterna lagom varma.

    Vinterskor för breda fötter

    Många personer med breda fötter upplever att det är svårt att hitta vinterskor med tillräckligt bred läst och gott om plats för tårna, men hos oss hittar du flera modeller att välja mellan som är riktigt bekväma. Några av modellerna har även en dragkedja på sidan som gör dem extra lätta att ta på och av.

    Vinterskor för herr i hållbara material

    Med vinterskor från märken som Icebug får du inte bara ett par coola och pålitliga vinterskor som håller länge, de är också tillverkade av så hållbara material som möjligt. Faktum är att många modeller är tillverkade av återvunnet material, vilket innebär mindre miljöbelastning. De är också infärgade och tillverkade med minsta möjliga miljöpåverkan.

    Vinterskor med BUGRIP® – dynamiska dubbar

    BUGRIP® är Icebugs egen greppteknologi som innebär att yttersulan har en speciell gummiblandning som är kombinerad med dubbar i karbidstål. Dubbarna är dynamiska, alltså anpassar sig efter underlaget och efter hur kraftigt du sätter ned foten. För den som inte vill ha inbyggda dubbar finns lösa broddar att köpa.

    Bland våra modeller av vinterskor för herr:

    • Bra grepp
    • Dynamiska dubbar
    • Foder i lammull eller fleece
    • Återvunna material
    • Vattenavvisande eller vattentäta membran, som till exempel GoreTex
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress