Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

     

    FJÄLLRÄVEN SAMLAREN

    NYA ÄVENTYR FÖR ÖVERBLIVNA MATERIAL

    Samlaren är namnet Fjällräven har gett sin limiterade kollektion av kläder och utrustning skapad av överblivet spillmaterial från deras väverier och fabriker. En kollektion med lekfulla färgkombinationer, klassisk design och samma höga nivå av funktionalitet och pålitlighet som du kan förvänta dig av Fjällräven. Kollektionen finns tillgänglig online och i Naturkompaniets butiker på Kungsgatan 26 i Stockholm och Stora Nygatan i Malmö.

    TILL KOLLEKTIONEN

    LITE MATERIALSPILL = LIMITERAD KOLLEKTION

    Fjällrävens produktionsprocesser skapar inte stora mängder överblivna material. Det är förstås bra, och är också anledningen till att Samlaren är en limiterad kollektion. I framtiden strävar Fjällräven efter att bli så effektiva att det inte blir något överblivet material alls. Fram till dess kan materialen komma till användning i Samlaren.    FJÄLLRÄVENS ARV

    1964 stuvade Fjällrävens grundare, Åke Nordin, undan en tygrulle som inte höll måttet när han utvecklade sitt banbrytande Thermo Tent. Några år senare kom samma tygrulle till användning vid tillverkningen av den allra första, och legendariska, Grönlandsjackan. Att inte låta resurser gå till spillo har varit Fjällrävens sätt att arbeta sedan dess.

    DIN TUR

    Din Samlarenprodukt är utvecklad och designad för att hålla i många år. Använd den ofta och länge, låt den följa med då du skapar magiska friluftsminnen och drömmer om framtida äventyr. Det är så de överblivna materialen får nytt liv på riktigt och kommer till användning på bästa sätt.
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress