Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Handledsvärmare

    Handledsvärmare är ett skönt alternativ när vantar känns lite för varmt och passar bra när man vill ha fingrarna fria. De kan såklart även bäras tillsammans med vantar och handskar för extra värme. Hos oss hittar du riktigt sköna handledsvärmare av fleece, ull och merinoull från bland annat Houdini och Woolpower.

    Handledsvärmare för friluftsliv

    Varför ska man ha handledsvärmare? Händerna och handlederna är ett utsatt område där det är lätt att börja frysa. När det känns för varmt med vantar, och/eller lite otympligt är ett par handledsvärmare ett bra alternativ. De är så sköna att de knappt känns och de hindrar inte dina rörelser. De flesta handledsvärmare har tumhål så att det går att variera hur du vill bära dem. Allra mest används handledsvärmare under vår och höst, men även under sommar och vinter kan de komma väl till pass. Med ett par handledsvärmare kan du vara säker på att det inte kommer in snö innanför skidjackan, som ett komplement till skidhandskarna.

    Handledsvärmare för den som är frusen

    För den som lider av artros är det extra viktigt att hålla sig varm, en kall handled ger extra smärta och stelhet. Med ett par handledsvärmare får du lätt extra värme, ge dig själv eller någon du tycker om en riktigt fin och omtänksam present. Självklart kan man även bära handledsvärmare inomhus. Du väljer själv om du trivs bäst i ett par tunna eller ett par tjocka, ett par stickade i merinoull eller praktiska i fleece.

    När handledsvärmare är ett perfekt alternativ:

    • Under övergångsmånaderna när vantar blir för varma.
    • Vid datorarbete om man sitter still länge och lätt börjar frysa, liksom att de ger ett skönt stöd för handen.
    • När det är riktigt kallt, som ett extra värmande lager i vanten eller handsken.
    • För den som är ute i alla väder och ofta i många timmar åt gången. Kanske den som har en häst, arbetar i ett stall, ägnar sig mycket åt trädgårdsarbete eller liknande.
    • När du vill ha händerna fria för att kunna utföra något som kräver lite finmotorik, eller om du behöver kunna använda din mobiltelefon obehindrat.

    Mer om handledsvärmare

    Handledsmuddar, halvvantar, torgvantar och pulsvärmare är andra ord för handledsvärmare. De kan vara både långa och korta, ha hål för tummen eller inte. Handledsvärmare kan förstås bäras av både dam, herr och barn. Här på hemsidan och i våra butiker hittar du handledsvärmare i en mängd olika modeller och färger som beige, blå, röd, grön, grå och svart.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress