Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skidjackor

    Vi är många som älskar magin med skidåkning. Ljudet av snö, kylan mot huden, pulsen. Hos oss hittar du noga utvalda skidkläder, skidjackor och skidbyxor i sköna material som håller dig lagom varm från varumärken som bland annat Tierra och Norröna. Jackorna är så sköna, smarta och snygga att de fungerar lika bra att använda utanför backen. Här nedan hittar du skidjackor för både herr, dam och barn.

    Skidjackor för skidåkning

    Det går att komma upp i ganska höga hastigheter i pisten eller offpist, och det ställer höga krav på vindtätheten på dina skidkläder. För en behaglig upplevelse ska din jacka vara vindtät för att du ska hålla dig varm, men den ska också släppa ut överskottsvärme eftersom du kan bli svettig av ansträngningen. Skaljackor och skidjackor passar bättre att använda i backen än en varm vinterjacka. Då håller du värmen men behöver inte bli obehagligt varm när du anstränger dig. Skidjackorna för alpin skidåkning i vårt sortiment har vind- och vattentätt yttertyg och ett tunnare foder, med gott om plats för önskat antal lager under så att du håller dig lagom varm.

    Välja rätt skidjacka

    Ska du på topptur, alpint eller på långfärdsskidor genom skogen? Eller kanske ska du ut på vinterjakt med skidor? En skidjacka kan se ut på flera olika sätt och passar till olika sorters skidaktiviteter. En skidjacka som ska användas i pisten, till exempel, bör ha hjälmkompatibel huva och en ficka för liftkort – egenskaper som inte alls behövs för den som går på tur. Bra väderskydd och god ventilation är dock viktiga egenskaper för skidjackor oavsett vilken skidburen aktivitet det gäller.

    Klä dig rätt under skidjackan

    Komplettera din skidjacka med ett bra underställ under de kallaste dagarna, tänk gärna enligt principen lager på lager. Glöm inte huvud, händer och fötter! En tunn ullmössa kan vara skönt att ha under hjälmen och sköna skidhandskar är ett måste. Ett par sköna skidstrumpor på fötterna håller dig lagom varm och ökar det allmänna välbefinnandet avsevärt. Ett tips: köp en jacka som passar just dig, titta inte så mycket på om det är skidjackor dam eller skidjackor herr.

    Naturkompaniets skidjackor:

    • Tekniska material och smarta funktioner
    • Vind- och vattentäta yttertyg
    • Membran som till exempel GORE-TEX® Active
    • Tejpade sömmar och god ventilationsförmåga
    • Många färger och stilar att välja mellan
    • Återvunna material
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress