Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Everyday essentials 

    Se ytterligare Houdini produkter

    Houdini

    Houdini är ett helsvenskt bolag hängivet att göra sportkläder som varken sviker dig eller moder natur. Houdini känner ett stort engagemang att minska miljöpåverkan samtidigt som de brinner för en hållbar affärsidé. Produkterna testas under hårdast tänkbara förhållanden av erfarna sport- och friluftsmänniskor. Oavsett vilka utmaningar du ger dig an och oavsett var i världen du befinner dig så kommer dina kläder från Houdini inte göra dig besviken.

    Funktionskläder - från underkläder till skalplagg

    Skidåkning och klättring är outdoor-sporter som Houdini har en stark koppling till. När man själv utövar en sport vet man vad man vill ha i kläderna och vad man saknar och det har Houdini tagit vara på. Man använder de bästa materialen på marknaden och lägger ner stor ansträngning på design som gör att det blir ännu lättare och ännu roligare att utöva sin favoritsport. I produktlinjen har Houdini fokus på underställ, isoleringsplagg och skalplagg som inte enbart är sköna, de är även mycket uppskattade för sin snygga design. Upptäck Houdinis funktionskläder hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Vi är många som har fallit för Houdini och det finns flera anledningar till det. Den stilrena designen, den sköna passformen, hållbarheten och miljötänket. Houdini använder de bästa materialen på marknaden och lägger ner stor ansträngning på design som gör att det blir ännu lättare och ännu roligare att utöva sin favoritsport. Produkterna testas under hårda förhållanden av erfarna sport- och friluftsmänniskor.

    Houdini är ett helsvenskt bolag hängivet att göra sportkläder som varken sviker dig eller moder natur. De har tagit fram produkter som är så naturliga och giftfria att det går att kompostera dem för att sedan odla grönsaker i jorden. Den 7:e november kommer Naturkompaniet tillsammans med Houdini att ordna en middag på Rosendals Trädgård i Stockholm tillagad på grönsaker som odlats i jord där kläder från Houdini har komposterats. Läs mer om middagen här:
    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress