Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (74)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Houdini

    Houdini är ett svenskt varumärke som jobbar för en framtid med cirkulära funktionskläder. Genom att vara lett av kvinnor, innovatörer inom hållbar design och pionjärer kring cirkulära affärsmodeller har Houdini utmanat normer inom branschen sedan 1993 då projektet startade. Deras syfte är att inspirera och bidra till att fler åter hittar bandet mellan människa och natur.

    Houdini har fokus på hållbarhet & miljö

    Sedan några år tillbaka är Houdinis produkter helt fria från PFAS och under 2022 är målet att deras kollektion ska vara 100% cirkulär. Det innebär att alla tyger de använder antingen är tillverkade av återvunna fibrer som är återvinningsbara eller förnybara fibrer som är biologiskt nedbrytbara.

    Houdini Power Houdi – en klassiker

    Houdini Sportswear skapar kläder inom olika kategorier, så som tröjor, byxor, jackor, skidkläder, shorts, t-shirts, underställ och underkläder. Plaggen är tillverkade i väl utvalda material och har genomtänkt design som gör att de passar lika bra till vardags som under aktivitet.

    En klassiker som funnits i sortimentet länge är fleecetröjan Power Houdi. Den mjuka insidan och tåliga utsidan i kombination med fyrvägsstretch och bekväm passform har gjort den till en favorit hos många. Den är mångsidig och ett lika självklart val till klättring, vandring och paddling som till jobbet, hundpromenaden och trädgårdsarbete. Power Houdi finns i många fina färger och tillverkas i olika modeller till dam, herr och barn så hela familjen kan ha en egen trotjänare i garderoben.

    Handla Houdinis funktionskläder för outdoor online hos oss på Naturkompaniet. Välkommen!

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (74)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress