Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (52)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Ullunderställ merinoull

    Ett bra ullunderställ är ett basplagg i friluftsgarderoben och blir din bästa vän på alla äventyr i skogen, på fjället, på sjön eller i staden. Men det är inte bara friluftsentusiaster som använder ullunderställ. Den som tränar, fiskar, cyklar, jagar, vandrar, spelar fotboll eller har ullunderställ som en del av sina arbetskläder vet hur viktigt det är med ett underställ som verkligen funkar.

    Ullunderställ i merinoull & vanlig ull

    Ull, både vanlig ull och merinoull, har en mängd fina egenskaper som är perfekta för plagg som mössor, strumpor, t-shirts och underställ. Ullen håller dig precis lagom varm och värmer även om det blir fuktigt eller blött, dessutom är det självrenande och motverkar dålig lukt. Många sorters ull, till exempel merinoull, är också mycket mjukt och skönt mot huden. Ull är också ett smart material för naturen eftersom det både är förnybart och snällt mot miljön. Hos oss hittar du ullunderställ dam, ullunderställ herr och underställ barn i massor av olika modeller och färger. Glöm inte bort ullstrumpor till fötterna!

    Tvätta underställ i ull

    I ullen finns det ett naturligt fett och det fettet är viktigt för att ullen ska ha alla de fina egenskaper som vi uppskattar. Ett ullplagg mår allra bäst av att vädras och helst inte tvättas så ofta. Du kommer bli förvånad över hur fräscht ditt ullunderställ känns efter en dag på en galge ute på balkongen! Men varför ska man inte tvätta ett underställ för ofta? Och om det behöver tvättas, hur tvättar jag mitt underställ i ull? Självklart går det bra att tvätta ditt ullunderställ, men var varsam. Ullens naturliga fetthalt är en viktig del av materialets goda egenskaper och den vill man inte tvätta bort. Ett vanligt tvättmedel används för att lösa upp fett och fettfläckar på kläder och det tar även bort ullens naturliga fett, använd därför ett ulltvättmedel. Var noga med att läsa på tvättrådet på ditt ullplagg och använd ulltvättmedel. Tvätta gärna i tvättmaskin, men gör det varsamt. Om du tvättar för hand är det viktigt att plagget inte får ligga i blöt länge. Vrid inte ur vattnet utan krama ut det med en handduk och låt ditt ullunderställ plantorka.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (52)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress