Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (32)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skor & kängor

    Det finns flera faktorer som kan styra ditt val av kängor och skor, exempelvis om du behöver skydd mot väta, kyla, värme samt utseendet. Exempelvis kan du välja kängor i gore-tex som håller fötterna torra om du vandrar i blöta förhållanden. Här finner du ett brett utbud av skor och kängor för en mängd olika användningsområden och förhållanden, som vandringsskor, vandringskängor, vinterskor, badskor och jaktkängor. Läs gärna vår guide om skötselråd för skor och kängor under kunskap på sajten.

    För lång livslängd - ta hand om dina skor

    För att du ska kunna gå i dina favoritkängor länge rekommenderar vi regelbundet underhåll, smörjning och vaxning samt försiktig torkning. Behandlar du även lädret på dina skor med skovax förlänger du skornas liv väsentligt.

    Innersulor som gör dina kängor ännu bekvämare Det finns olika sorters innersulor som du kan komplettera med, exempelvis sulor som ger extra isolering, extra stöd och dämpning samt som transporterar bort fukt från foten. Du hittar våra olika modeller av innersulor på vår avdelning för skotillbehör.

    Vad ska man ha för strumpor i kängorna?

    För bästa komfort rekommenderar vi strumpor i två skikt. En tunn, välsittande, liner-strumpa i ull eller syntet närmast foten som hjälper till att transportera ut fukt och skapa ett behagligt klimat. Utanpå Liner-strumpan en porösare socka som fungerar som "boot fitting", dvs fyller ut skon och gör den behagligare. Dessa två lager motverkar friktion som kan leda till skavsår och blåsor. Strumpor i Merinoull värmer även när det är fuktigt, svalkar när det är varmt och kliar inte. De har även en naturlig antiodörfunktion som motverkar dålig luft.

    Torra fötter är glada fötter!

    Läs mer
    Filter
    498 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress