Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Tält

    Att sova ute i tält ger en fantastisk frihetskänsla och med rätt tält kommer du att sova gott oavsett om du använder det till en vandring i fjällen, tälta i skärgården eller väljer att tälta på en camping. För oss är det en självklarhet att de tält vi köper in är av hög kvalitet och kommer hålla många år framöver.

    Att välja rätt tält

    Vilka egenskaper har det tält som du söker? Är det ett tält för vandring eller kommer det att användas på en camping? Är det viktigt att det är lätt att bära med sig, eller står hög komfort med gott om plats högre på önskelistan? Hur många ska rymmas i tältet? Frågorna är många och genom att besvara dem är det lättare att hitta rätt bland alla olika tältmodeller.

    I vårt sortiment finns tunneltält, kupoltält, familjetält och tältkåtor från varumärken som Fjällräven, Hilleberg, Big Agnes, Marmot, Tentipi, Nordisk m.fl. Allt från smidiga enmanstält och tält för 2–4 personer som är lätta att bära med sig, till rymliga grupptält perfekta för glamping och camping.

    Tunneltält eller kupoltält?

    De olika tälttyperna har olika för- och nackdelar beroende på vilken typ av terräng du ska tälta i. I vår guide om att välja tält får du mer kunskap och tips kring olika tältmodeller.

    Sov gott i tältet

    Det är såklart inte bara tältet som avgör om du kommer sova gott på turen. Ett bekvämt liggunderlag som skyddar mot markkyla och en sovsäck som är anpassad för rådande temperatur kommer bidra till bekvämlighet när du ska tälta.

    Läs mer
    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress