Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Plånböcker & värdeförvaring

    Ha koll på det viktigaste och förvara det smart! Här har vi samlat plånböcker, kortfodral, passfodral och olika typer av förvaring för värdehandlingar. Här finns klassiska plånböcker för vardagsbruk för både dam, herr och barn - men också olika hjälpmedel för att du ska kunna bära med dig värdesaker på ett säkert sätt när du är på gymmet eller ute och reser.

    Plånböcker & värdeförvaring för friluftsliv

    Den som vandrar, jagar, fiskar, går långa promenader eller på annat sätt är ute mycket oavsett väder finns många slittåliga väskor och plånböcker som är extra lätta att ta med sig. Bland Fjällräven axelväskor finns till exempel flera smarta modeller där både pengar, kort och mobiltelefon får plats. Den långa axelremmen gör att du kan ha väskan hängande över axeln, runt halsen eller hängande på ryggsäcken. Det mjuka materialet gör det lätt att få plats med den lilla väskan i ett av sidofacken på din stora ryggsäck. Faktum är att de här små axelväskorna är så smarta att du kommer börja använda dem även till vardags. Se även våra praktiska och snygga midjeväskor, också ett bra alternativ för den som gillar att ha värdesakerna under uppsikt och nära till hands.

    Plånböcker & värdeförvaring med RFID-skydd

    För den som önskar en liten fin plånbok för kort som ska vara lätt att ha med sig överallt har vi ett stort sortiment från bland annat Secrid. Här hittar du klassiska svarta eller bruna plånböcker i äkta läder och skinn, men också färgglada och mönstrade plånböcker med myntfack med dragkedja i fina färger som lila, röd, rosa och orange. För den som vill köpa en plånbok utan myntfack som tar så liten plats som möjligt erbjuder Secrid flera korthållare i metall. Metallen hindrar inte bara korten från att brytas av, den ger också ett effektivt RFID-skydd (skyddar dem från att kunna läsas av när du inte vill det).

    Värdeförvaring för träning & resa

    För den som är på resande fot och vill ha sina värdesaker skyddade på en hemlig plats, eller den som tränar och behöver en smart plats att förvara skåpnyckel eller annat finns många smarta fodral. Med hudfärgade, tunna värdesaksväskor och värdesakbälten får du en ficka i midjan som bara du vet om. De sitter så bra att du kan träna, springa eller strosa på stan utan att ens märka att de är där.

    Läs mer
    Filter
    28 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress