Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Abus

    Företaget ägnar sig åt att skydda människan och dess egendom och utvecklar moderna mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar av högsta kvalitet. Utöver de klassiska hänglåsen tillverkar Abus en rad olika cykellås.

    Abus cykelhjälmar & cykellås

    Här finns allt; från stålvajer och fyrkantskedja till massiva vik- och bygellås. Abus cykelhjälmar är tillverkade i kvalitativa material och ger högsta skydd och synlighet i trafiken tack vare genomtänkta detaljer.

    Om Abus

    Företaget grundades av August Bremicker och hans söner 1924 i en liten ort i Ruhrområdet för att tillverka hänglås. Företaget växte snabbt, och familjen Bremicker utvecklade nya lås och säkerhetslösningar som blev mycket uppskattade. Idag drivs företaget i fjärde generationen. Abus medarbetare vet att kravet på säkerhet inte bara ska vara högt där låsen kan byggas in. Högsta säkerhet för egendom betyder att ha rätt hänglås även på rörliga föremål eller på platser där det saknas andra låsmöjligheter. Företagets omfattande utbud erbjuder rätt lösning för alla ändamål och säkerhetsbehov. Från enkla hänglås för inomhusbruk till högkvalitativa granitlås för de absolut högsta säkerhetskraven. Abus lås- och säkerhetslösningar har visat vad de går för miljontals gånger världen över.

    Huvudkontor:

    Wetter, Tyskland.

    Var tillverkas Abus produkter?

    Företaget satsar på produktionen i Tyskland. För att säkra och stötta denna produktion har Abus sedan 1980-talet ytterligare två produktionsanläggningar i Kina.

    Hur kontrollerar Abus tillverkningsvillkoren?

    Produktionen i Kina sker enligt tyska kvalitetsnormer.

    Hur arbetar Abus med hållbarhet?

    Miljön är mycket viktigt för företaget. Abus har utvecklat den första produktserien med gröna lås under varumärket Ecolution. Dessa lås tillverkas enligt zero waste-regeln och består av särskilt hållbara material, PVC-fri vinyl och smörjmedel som är anpassade för livsmedelsindustrin. Förpackningarna består av återvunna eller återvinningsbara material. Abus samarbetar med ett flertal partner för att sprida temat säkerhet och framför allt säkerhet för barn i trafiken.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress