Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Altra

    Altras skor är breda framtill, har noll drop och bra stötdämpning - en form som tillåter att din fot förblir neutral och avslappnad oavsett vilken terräng du springer eller vandrar i. Altra brinner för löpning och att hjälpa andra löpare och vandrare att ägna sig åt det de älskar på ett hälsosamt sätt.

    Starten på en ny sorts sko från Altra

    Allting började i en liten butik i Wasatch Mountain i Utah när några atleter tillsammans med butikspersonal tog sig en närmare titt på utbudet av löparskor. Man upptäckte att många modeller gjorde mer skada än nytta och funderade över hur man kunde utveckla en sko som avlastar foten bättre och ger färre skador. Flera av skorna var så smala framtill att tårna pressades ur sin naturliga position, och vid hälen fanns ofta en hög klack som ökade belastningen vid landning. Altra började experimentera och utvecklade en form som har gjort stor skillnad för alla som ägnar sig åt löpning eller lättare vandring världen över.

    Tekniken bakom succén

    I arbetet med att ta fram en ny sorts sko utvecklade Altra Zero Drop™ och FootShape™ Toe Box. Zero Drop™ beskriver att skon inte har någon höjdskillnad mellan sulans tå och häl, vilket skapar en mer naturlig rörelse och balans i kroppen. FootShape™ Toe Box ger plats till dina tår vilket resulterar i skön komfort och ökad stabilitet vid löpning och vandring.

    Upptäck Altras sköna skor hos oss på Naturkompaniet!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress