/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Altra

    ALTRA


    Altras skor är breda framtill, har låg klack och bra stötdämpning - en form som tillåter att din fot förblir neutral och avslappnad oavsett vilken terräng du springer eller vandrar i.

    Starten på en ny sorts sko
    Allting började i en liten butik i Wasatch Mountain i Utah när några atleter tillsammans med butikspersonal tog sig en närmare titt på utbudet av löparskor. Man upptäckte att många modeller gjorde mer skada än nytta och funderade över hur man kunde utveckla en sko som avlastar foten bättre och ger färre skador. Flera av skorna var så smala framtill att tårna pressades ur sin naturliga position, och vid hälen fanns ofta en hög klack som ökade belastningen vid landning. Altra började experimentera och utvecklade en form som har gjort stor skillnad för alla som ägnar sig åt löpning eller lättare vandring världen över. 

    Tekniken bakom succén
    I arbetet med att ta fram en ny sorts sko utvecklade Altra Zero Drop™ och FootShape™ toe box. Zero Drop™ är en slags mjuk kudde inne i sulan som avlastar foten vid landning. FootShape™ toe box tillåter dina tår att förbli utsträckta vilket ger både skön komfort och ökad stabilitet vid löpning och vandring. Altra brinner för löpning och brinner för att hjälpa andra löpare och vandrare att ägna sig åt det de älskar på ett hälsosamt sätt. Upptäck Altras sköna skor hos oss på Naturkompaniet! 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress