Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    CEP

    Tyska CEP är välkända för sina kompressionsstrumpor som passar både för sport, ansträngande friluftsaktiviteter och återhämtning. Grunden till företaget lades redan 1951 genom företaget Medi, men det dröjde till 2007 innan de började tillverka de högteknologiska kompressionsstrumporna. CEP har sedan dess haft stor nytta av moderbolaget Medis stora medicinska expertis.

    Mer om CEP:s kompressionsstrumpor

    Målet med CEP:s kompressionsstrumpor är att kombinera prestation och hälsa på ett bra och balanserat sätt. Alla produkter utvecklas individuellt för respektive sport i samarbete med erkända forskare, idrottsläkare, professionella idrottare och designers och tillverkas enligt de högsta tyska kvalitetsstandarderna för att slutprodukten ska bli så bra som möjligt.

    Mer om CEP & tillverkning

    CEP:s huvudkontor ligger i Bayreuth i Tyskland och här tillverkas även sportstrumpor och vandringsstrumpor av moderbolaget Medi. Eftersom produktionen sker så nära huvudkontoret kan CEP ha stort inflytande och kontroll på både tillverkning och arbetsförhållanden.

    CEP & hållbarhet

    Hållbarhet har alltid varit ett av de viktigaste fokusområdena för CEP eftersom många av CEP:s produkter produceras av moderbolaget Medi. I Tyskland ställs de allra högsta kraven ställs på medicinska produkter när det gäller miljö och hållbarhet. Transportsträckorna inom Tyskland och Europa är korta och själva CEP:s produkter är hållbara eftersom de håller så länge.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress