Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    Dinadi grundades 2016 av Mirjam och Preston Thiessen, men företagets ursprung sträcker sig längre tillbaka. När de växte upp lärde de sig att de val vi gör i livet kan göra skillnad i världen.   
    Preston kommer från Kanada och är en perfektionist som älskar utmaningar. Tillsammans med svenska Mirjam, en kreativ person som är passionerad för stickning, började de resa och utforska världen tillsammans. Resorna gjorde dem övertygade att ett socialt entreprenörskap kan möjliggöra en hållbar väg att hjälpa samhällen i utveckling, snarare än att skänka bidrag.

    Under 2012 flyttade de tillsammans med deras tre barn till Nepal för att fortleva denna övertygelse. Där blev de vän med en nepalisk kvinna, som så många andra inte var främmande för utmaningar och svårigheter. När hon berättade att hon ville starta ett företag, sa hon något som blivit en del av Dinadis essens; ”Allt vi önskar är en möjlighet, inte bidrag, utan möjligheten att själva kunna försörja oss”

    Dessa ord, tillsammans med passionen att skapa högkvalitativa och vackra produkter, var katalysatorerna för grundandet av Dinadi. Deras önskan är att Dinadi som varumärke, direkt kopplas till vackra, handgjorda, stickade och virkade produkter och där etisk anställning ger alla en möjlighet.

    Dinadi ser en stark kontrast mellan de många möjligheter de har fått i livet och bristen på möjligheter för många i Nepal. Därför handlar Dinadi om att skapa möjligheter.

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress