Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    DINADI

    Dinadi grundades 2016 av Mirjam och Preston Thiessen, men företagets ursprung sträcker sig längre tillbaka. När de växte upp lärde de sig att de val vi gör i livet kan göra skillnad i världen. Preston kommer från Kanada och är en perfektionist som älskar utmaningar. Tillsammans med svenska Mirjam, en kreativ person som är älskar att sticka, började de resa och utforska världen tillsammans. Resorna gjorde dem övertygade om att ett socialt entreprenörskap kan är ett bättre sätt att hitta en hållbar väg att hjälpa samhällen i utveckling än att skänka bidrag.

    Historien bakom företaget

    Under 2012 flyttade de tillsammans med deras tre barn till Nepal för att göra verklighet av sin övertygelse. Där blev de vän med en nepalisk kvinna som berättade att hon ville starta ett företag. Hennes ord har blivit en del av Dinadis essens: ”Allt vi önskar är en möjlighet, inte bidrag, utan möjligheten att själva kunna försörja oss". Dessa ord, tillsammans med passionen att skapa vackra produkter av hög kvalité, var katalysatorerna för grundandet av Dinadi.

    Dinadi skapar möjligheter

    Deras önskan är att Dinadi som varumärke, direkt kopplas till vackra, handgjorda, stickade och virkade produkter och där etisk anställning ger alla en möjlighet. Mirjam och Preston Thiessen ser en stark kontrast mellan de många möjligheter de har fått i livet och bristen på möjligheter för många i Nepal. Därför handlar Dinadi om att skapa möjligheter.

    Vi är stolta över att ha Dinadis produkter i vårt sortiment, välkommen att upptäcka dem du med!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress