Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Merrell

    Merrell skor och kängor är bekväma och slitstarka. Merrell är experter på skor och kängor som klarar hårda påfrestningar, väta och kyla. Här på Naturkompaniet hittar du Merrells skor, kängor och sandaler i flera olika modeller för både dam, barn och herr.

    Merrells historia

    Merrell startades av Randy Merrell som växte upp på en ranch i Utah. Där utvecklade han sin kärlek för friluftsliv och även sin yrkesskicklighet när det gäller läderprodukter. Dessa intressen ledde Randy till en yrkeskarriär inom området funktionella skor för friluftsaktiviteter. Efter att ha studerat skotillverkning i USA, började Randy att skräddarsy cowboy- och hikingboots. Hans mål var att tillverka den fulländade vandrings/promenadskon; bekväm, slitstark och som gjuten på foten.

    Merrells skor & kängor för outdoor

    Skorna är robusta, smidiga och sköna att gå i och har en anatomisk fotbädd. Yttersulan är stötdämpande och ger ett bra grepp. Skorna används med fördel på stigar, vandringsleder och i terräng. Flera av Merrells skor är även vattentåliga samtidigt som de ventilerar och låter foten andas skönt. Merrell tillverkar även robusta kängor som klarar att hålla fötterna varma och torra även i vårt speciella nordiska mellanklimat som ofta är på gränsen mellan minus och plus. Merrells skor passar att att användas i vardagen men även för dig som gillar att packa ryggsäcken och bege dig ut i skog och mark oavsett väder och årstid.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress