Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    POMAR

    Pomar är ett finskt, familjeägt företag, som grundades under 1960-talet. Med sin passion för skotillverkning ger Pomar människor möjlighet att njuta av livet på språng med skor och kängor som förkroppsligar en nordisk utomhuslivsstil. I över 60 år har Pomar byggt upp ett rykte om att skapa skor som på bästa sätt kombinerar komfort, kvalitet och användarvänlighet.

    Miljövänliga skor & kängor från Pomar

    All tillverkning sker i Europa, där företaget satsar på miljövänliga, resurseffektiva och socialt kompatibla material, så som Terracare®-läder. Pomar strävar hårt efter att välja material och tillverkningsmetoder med så lite miljöpåverkan som möjligt.

    Pomar har sedan start strävat efter att producera sköna, hållbara och miljövänliga skor och kängor av riktigt hög kvalité, vilket de verkligen har lyckats med. Ett par skor eller kängor från Pomar innefattar robust design, hållbara och tekniska material, oljat läder och avancerade halkskydd. Med ett par Pomar på fötterna är du helt enkelt redo för det mesta – både vad gäller skiftande väder och underlag.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress