/magasin-365//events//service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    A LIFELONG FRIEND FOR A REASON

    I 127 år har Primus skapat produkter baserade på kärlek och respekt för naturen. Naturen är bland det bästa vi vet och vi vill att framtida generationer ska kunna njuta av den precis som vi gör. Just därför kommer vi aldrig sluta att varken uppfinna eller hitta nya sätt att se till att vårt ekologiska fotavtryck inte stjälper framtida äventyrares möjligheter. Vårt fokus ligger på att utveckla effektiva produkter som håller i en livstid eller mer. För ju längre ett Primuskök lever, desto lägre klimatpåverkan kommer det att ha.


    PrimeTech stove

    PrimeTech Stove Set är det ultimata friluftsköket för prestandainriktade vandrare. Ett gaskök med låg bränsleförbrukning och jämn effekt, men med full prestanda. Ett kompakt matlagningsset med integrerad brännare som gör det väldigt lätt att använda och transportera. Kommer i två storlekar. 

    Lite+

    Lite+ sätter en ny standard för kompakta allt-i-ett-kök. Den unika låsmekanismen gör köket väldigt stabilt och tack vare modellens Laminar Flow Burner-teknologi är brännaren lägre än vad som annars vore möjligt, vilket möjliggör ett robustare, lättare och mindre kök. Finns i flera färger.


    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress