Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter    Royal Robbins

    Royal Robbbins grundades av paret Liz och Royal Robbins på 60-talet i Yosemite, USA. De var båda passionerade klättringspionjärer och Liz var första kvinna att bestiga Half Dome. När de såg foton från sina sttrapatser la de märke till kläderna, hur slitna och obekväma de såg ut. De bestämde sig för att göra något åt det, vilket ledde till grundandet av Royal Robbins. 

    Praktiska kläder för outdoor
    När man klättrar är det extra viktigt att bära kläder som man kan röra sig fritt i och som håller för tuffa tag på klätterklippan. Royal Robbins har med utgångspunkt i klättervärlden skapat praktiska och mångsidiga kläder för utomhusbruk som är sköna, hållbara och snygga. De väljer material med omsorg för att kunna möta upp de höga kraven som en aktiv livsstil för med sig.

    Till resa och vardags
    Plaggen är skapade med en unik känsla för stil och hållbarhet, som är inspirerad av en av världens största äventyrare - Royal Robbins själv. Deras kläder är mångsidiga, sköna, lättpackade och passar lika bra att bäras till vardags som på resan. Upptäck Royal Robbins snygga outdoorkläder hos oss på Naturkompaniet, välkommen!


    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress