/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Royal Robbins

    ROYAL ROBBINS

    Royal Robbins grundades i den Kaliforniska nationalparken Yosemite 1968 och har sedan dess inspirerat äventyrare att ta sig runt i värden, klädda i funktionella, lätta och kvalitativa resplagg. Naturkompaniet, som exklusiv återförsäljare i Sverige, presenterar nu ett ännu bredare sortiment bestående av skjortor, byxor och shorts samt klänningar och kjolar. 

    Praktiska kläder för outdoor

    När man klättrar är det extra viktigt att bära kläder som man kan röra sig fritt i och som håller för tuffa tag. Royal Robbins har med utgångspunkt i klättervärlden skapat praktiska och mångsidiga kläder för utomhusbruk som är sköna, hållbara och snygga. De väljer material med omsorg för att kunna möta upp de höga kraven som en aktiv livsstil för med sig.

    Till resa och vardags

    Plaggen är skapade med en unik känsla för stil och hållbarhet, som är inspirerad av en av världens största äventyrare - Royal Robbins själv. Deras kläder är mångsidiga, sköna, lättpackade och passar lika bra att bäras till vardags som på resan. Upptäck Royal Robbins snygga outdoorkläder hos oss på Naturkompaniet, välkommen!


    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (12)
    Vikt / g
    till
    Pris / kr
    till
    Finns i Årebutiken (6228.0 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress