Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Royal Robbins

    Liz och Royal Robbins är ett par som började i Yosemite som klättringspionjärer, vilket ledde till skapandet av en exceptionell klädkollektion att använda utomhus och på resor. Royal Robbins är en internationellt uppmärksammad klättrare och paddlare som med sin fru och partner Liz, grundade företaget på 60-talet. Idag är Royal Robbins ett entusiastiskt och kundorienterat företag som utgår från principer om integritet, service, rent spel och drivs av en passion för äventyr.

    Praktiska kläder för outdoor

    Målet för Royal Robbins är att göra det de gör bäst, att skapa praktiska kläder för utomhusbruk, med de prestandatyger som krävs för en äventyrlig livsstil. De inspireras av att skapa friluftskläder som kunder är stolta över att bära, produkter som unikt speglar Royal Robbins anda! Plaggen är skapade med en unik känsla för stil, prestanda och hållbarhet och är inspirerad av en av världens största äventyrare.

    Mångsidiga friluftskläder

    Royal Robins är bergsklättrare och det speglar av sig på sortimentet som består av funktionella kläder som man kan röra sig fritt i. Men deras kläder är lika sköna och passar lika bra att bäras till vardags och på resan. Upptäck Royal Robins snygga outdoorkläder hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress