Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (71)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Tierra

    Tierra är ett svenskt företag som tillverkat slitstarka kläder för berget sedan 1983. Tierra var med på den första helsvenska expeditionen till Mount Everest och följde även med Ola Skinnarmo till Nordpolen. Idag har Tierra stort fokus på att hitta nya material och lösningar för morgondagens tekniska kläder, som är hållbara både för oss användare och planeten.

    Tierras kläder för klättring, skog & vardag

    Tierra satsar på kläder som ska vara enkla att röra sig i samtidigt som de håller dig varm och torr. Inte konstigt att Tierras kläder står högt i kurs hos många bergsklättrare - inga onödiga snittlinjer, passformen är det viktigaste. Du behöver dock inte vara på en bergsvägg för att uppskatta Tierras kläder, även ute i skogen eller inne i den urbana djungeln lämpar sig Tierras sköna och lätta kläder.

    Tierra väljer förnybara material

    Tierra strävar efter att alltid vara i framkant inom funktionalitet och hållbarhet. På sin väg mot minskad fossilanvändning söker man ständigt efter förnybara material och att ta tillvara på resurser som annars skulle gått till spillo.

    Med kollektionen Belay kombinerar Tierra högsta funktionalitet med hållbarhet i framkant. I dessa plagg är 100% av fodret gjort av överbliven ull från Gotland som annars hade slängts och grävts ned i marken och tyget är till en tredjedel gjort av rester från sockertillverkning. Sammanlagt är runt 60% av ett Belay-plagg gjort av förnybara material. Belay är en kollektion med lättviktiga förstärkningsplagg för seriösa bergsäventyr – eller lugnare turer i stan.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (71)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress