/magasin-365//events//service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tierra

    Tierra är ett svenskt företag som har tillverkat slitstarka kläder för berget sedan 1983. Tierra var med på den första helsvenska expeditionen till Mount Everest och följde även med Ola Skinnarmo till Nordpolen. Och ytterligare tusentals stora och små äventyr genom åren. Idag har Tierra stort fokus på att hitta nya material och lösningar för morgondagens tekniska kläder, som är hållbara både för oss användare och planeten. Nedan hittar du alla kläder från Tierra.

    Kläder för klättring, skog & vardag
    Tierra satsar på kläder som ska vara enkla att röra sig i samtidigt som de håller dig varm och torr. Inte konstigt att Tierras kläder står högt i kurs hos många bergsklättrare. Inga onödiga snittlinjer, passformen är det viktigaste. Men man behöver inte vara på en bergsvägg för att uppskatta Tierras kläder, även ute i skogen eller inne i den urbana djungeln lämpar sig Tierras sköna och lätta kläder.

    Miljövänliga kläder
    Tierra strävar efter att alltid vara i framkant inom funktionalitet och hållbarhet. På sin väg mot minskad fossilanvändning söker man ständigt efter förnybara material och att ta tillvara på resurser som annars skulle gått till spillo. Med kollektionen Belay kombinerar Tierra högsta funktionalitet med hållbarhet i framkant. 100% av fodret är gjort av överbliven ull från Gotland som annars hade slängts och grävts ned i marken. Tyget är till en tredjedel gjort av rester från sockertillverkning. Sammanlagt är runt 60% av ett Belay-plagg gjort av förnybara material. Belay är en kollektion med lättviktiga förstärkningsplagg för seriösa bergsäventyr – eller lugnare turer i stan.

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress