/magasin-365//events//service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Lätt & smidig friluftsutrustning

    På Wildo tycker man att det ska vara lätt att packa sina saker och ge sig ut i naturen. Det var så Ingvar Svantesson också tänkte och 1979 bestämde hans sig för att det var dags att se över sortimentet för friluftsälskare och campare så att det blev lättare och smidigare att bära med sig. Ingvar hade tydliga krav på friluftsutrustning. Det var A och O att utrustningen: ● hade funktionell design ● hade lätt vikt ● var hållbar ● var så kompakt som bara möjligt Ingvar delade sin vision med Jan Andersson som tidigare varit kapten inom det svenska försvaret. Jan förstod sig på vad som behövdes för att produkterna skulle fungera även under de mest primitiva förhållandena. Tillsammans introducerade Ingvar och Jan ett nytänk på marknaden inom smidig friluftsutrustning med fokus på köksutrustning för camping och friluftsliv.

    Respekt för naturen och miljön

    För att försäkra sig om att hålla hög kvalitet och standard på produkterna, samt för att visa respekt för miljön och planetens resurser bestämde sig duon Ingvar och Jan att tillverkningen skulle ske lokalt nära deras hem i Borås. Idag, mer än 35 år senare tänker man likadant på Wildo och företaget ligger fortfarande kvar i Borås.

    Köksredskap för outdoor

    Wildos sortiment består av kåsor, vikkoppar d.v.s. koppar man kan vika ihop efter användning så att de tar minimalt med utrymme i packningen, talrikar, multibestick, vikskålar och många andra smarta köksredskap för outdoor. Upptäck vårt sortiment från Wildo här på Naturkompaniet, välkommen!

    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Vikt / g
    till
    Pris / kr
    till

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress