Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    WILDO

    På Wildo tycker man att det ska vara lätt att packa sina saker och ge sig ut i naturen. Det var så Ingvar Svantesson också tänkte och 1979 bestämde hans sig för att det var dags att se över sortimentet för friluftsälskare och campare så att det blev lättare och smidigare att bära med sig. Ingvar hade tydliga krav på friluftsutrustning. Det var A och O att utrustningen:

    • Hade funktionell design
    • Hade låg vikt
    • Var hållbar
    • Var så kompakt som bara möjligt

    Ingvar delade sin vision med Jan Andersson som tidigare varit kapten inom det svenska försvaret. Jan förstod sig på vad som behövdes för att produkterna skulle fungera även under primitiva förhållanden. Tillsammans introducerade Ingvar och Jan ett nytänk på marknaden inom smidig friluftsutrustning med fokus på köksutrustning för camping och friluftsliv.

    Lätta & smidiga kåsor från Wildo

    Wildos sortiment består av kåsor, vikkoppar d.v.s. koppar man kan vika ihop efter användning så att de tar minimalt med utrymme i packningen, tallrikar, multibestick och många andra smarta köksredskap för outdoor.

    Respekt för natur & miljö

    För att försäkra sig om att hålla hög kvalitet och standard på produkterna, samt för att visa respekt för miljön och planetens resurser bestämde sig duon Ingvar och Jan att tillverkningen skulle ske lokalt nära deras hem i Borås. Idag, mer än 35 år senare tänker man likadant på Wildo och företaget ligger fortfarande kvar i Borås.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress