1. Aclima

  LM ANÁHRJOHKA BEANIE
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  BLACK

  En lätt och skön Lars Monsenmössa i mjuk merinoull. Stickad i dubbla lager för extra värme. Täcker öronen bra. Fina designdetaljer i Monsenmärket och mössupphängaren för torkning.

 2. Aclima

  LM ANÁHRJOHKA WS NECK/EARWARMER
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLUE SAPPHIRE
  POINCIANA

  Neck/Earwarmer är ett funktionellt plagg att när fjällvinden ligger på. Gjord av mjuk och varm merinoull med förstärkning på utsidan. Extra bred för god värme, ögla för att underlätta torkning.

 3. Aclima

  LM ANÁRJOHKA POLO
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  BLACK/DARK EARTH/POINCIANA/BLU

  Genomtänkt polotröja i 100% merinoull. Extra lång dragkedja för optimal ventilation. Bröstficka och metallring för att kunna fästa en kompass. Förlängda ärmar med tumhål ger extra värme för handlederna.

 4. Aclima

  LM ANÁRJOHKA LONGS
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLACK/DARK EARTH/POINCIANA/BLU

  Sköna, slitstarka långkalsonger i 100% merinoull. Förstärkta med dubbelt tyg över baken, mellan låren och över knäna. Öglor i midjan för att du lättare ska kunna torka dem. Ribbstickning längs sidorna för bästa passform.

 5. Aclima

  LM ANÁRJOHKA BOXER
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  BLUE SAPPHIRE/BLACK/POINCIANA

  Kalsong med ribbade sidor för bästa möjliga passform. Resår i midjan med ull på insidan. Påsydda öglor förenklar torkningen under äventyren.

 6. Aclima

  LM ANÁHRJOHKA WW ROUND NECK
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLUE SAPPHIRE/POINCIANA/DARK E

  Skön och funktionell underställströja med rund hals. Tillverkad i värmande merinoull och ribbstickning längs sidorna för optimal passform. Tröjan är försedd med en bröstficka och en metallring så att du kan fästa en kompass eller annan friluftsutrustning. Utvändiga öglor vid handlederna gör att du enkelt kan hänga tröjan på tork. Handvärmarficka på magen.

Aclimas nya herrkollektion, Lars Monsen Anárjohka, är uppkallad efter sin designer, Lars Monsen, som är en av Norges mest meriterade äventyrare. Plaggen är tillverkade av ull, har en genomtänkt design och håller mycket hög kvalitet. I tillägg till ullens fina egenskaper har kollektionen en rad detaljer som ger dig funktion och komfort i alla lägen. Plaggen är tillverkade av mjuk merinoull. Ull brukar kallas för naturens tekniska fibrer och den har en unik förmåga att reglera värmen samtidigt som den ventilerar och transporterar bort fukt. Dessutom tar den inte åt dig av dålig lukt och behöver därmed inte tvättas så ofta, utan det räcker med att regelbundet hänga upp plaggen på vädring.