Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vandringsryggsäckar

    Hitta din nya ryggsäck för din nästa vandring här. Vi har modeller för kortare dagsturer, lagom stora för att rymma fika och förstärkningsplagg, till riktigt stora vandringsryggsäckar för de längre äventyren.

    Vandringsryggsäcken ska sitta rätt

    Viktigt för en vandringsryggsäck är att den sitter bra på din rygg. Många ryggsäckar för vandring går att anpassa genom att justera rygglängden. Du kan även ta med dig din vandringsryggsäck till någon av våra Naturkompaniet butiker så hjälper vi dig att ställa in den.

    Vilken storlek på vandringsryggsäcken?

    Hur stor vandringsryggsäck du behöver styrs av vilken typ av vandring du ska göra. Ska den användas till dagsvandring och andra näräventyr kan du kika på vårt sortiment av mindre vandringsryggsäckar.

    Ska du iväg på längre vandringar och bära tält, sovsäck, mat, vatten och kläder för flera dagar eller veckor behövs en större ryggsäck. Då val av utrustning, vana, terräng och andra faktorer spelar in skiljer sig behovet av packvolym från person till person. Genom att provpacka och testa passformen på olika modeller får du koll på vad som fungerar bäst för dig. Om det känns svårt att handla en vandringsryggsäck online kanske vår guide om att hitta rätt ryggsäck kan ge några tips på vägen.

    Läs mer
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Tack! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress