Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    T-shirts barn

    Ge dina små äventyrare de allra bästa förutsättningarna för lek utomhus i alla väder. En skön t-shirt är ett användbart plagg som både passar en varm sommardag och som ett extra värmande lager under den stickade tröjan barn på vintern. Hos oss hittar du mjuka, följsamma t-shirts som ger gett om utrymme för lek och sport. Välj mellan enfärgade eller t-shirts med roliga och coola mönster från bland annat Fjällräven, Patagonia och Lemmel

    T-shirts för barn för friluftsliv

    När vi väljer t-shirts till barn och junior till vårt sortiment är det några saker vi tittar extra på. Det ena är att t-shirten ska vara riktigt skön. Den får gärna ha platta sömmar som stör barnet så lite som möjligt, till exempel. Passformen bör vara rymlig, nästan oversize, så att barnet kan ägna sig åt att klättra i träd och gunga utan att t-shirten hindrar dess rörelser. Många av t-shirtsen för barn och junior i vårt sortiment har rund hals. Det är dels för att det är skönt, men också för att det skyddar optimalt mot sol utan att vara i vägen. Tänk dock på att använda solskydd på ditt barn även om det har t-shirt.

    T-shirts för barn i ekologisk bomull

    Materialet i de flesta av våra t-shirts för barn är ekologisk bomull. Det är ett mjukt material som är snällt både mot miljön där de tillverkas och mot barnets hud. Många modeller är dessutom tillverkade i certifierade Fair-trade-fabriker med extra stor omtanke om de som producerar. Att tvätta bomull är lätt och kräver inte någon specialbehandling, vilket kan vara skönt att veta när leran har krupit upp över hela magen på barnet.

    Naturkompaniets sortiment av t-shirts för barn & junior

    Bland våra t-shirts för äventyrslystna tjejer, killar, flickor och pojkar finns det många storlekar att välja mellan. I vårt sortiment av t-shirts för barn finns det små storlekar som 12 månader, vilket passar till små barn som just lärt sig att gå. Det finns sedan alla storlekar upp till 158, vilket passar aktiva och friluftsälskande ungdomar och tonåringar. Bland t-shirts för barn och junior i vårt sortiment hittar du bland annat:

    • Härliga färger som till exempel gul, grön, orange, rosa, röd, brun, blå, vit, svart
    • Snygga, fina, coola mönster med tema djur och natur
    • Ekologisk bomull
    • Skön passform som följer barnets rörelser
    • Slitstarka material och tidlös design som lätt kan ärvas
    Läs mer
    Filter
    15 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress