Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tröjor barn

    Barntröjor ska vara mjuka, sköna, slitstarka och ge stor rörelsefrihet. Helst ska de vara av så hög kvalitet att de kan ärvas och älskas av många barn. I vårt sortiment av tröjor för barn hittar du ett stort utbud av funktionella och fina plagg av noggrant utvalda material som verkligen håller. Här hittar omtyckta märken som bland annat Patagonia, Fjällräven och Houdini för både baby, barn och junior.

    Tröjor för barn som älskar friluftsliv

    Skogen är världens bästa lekplats, här kan barnen leka i timmar. Det är också en plats där man lär sig massor genom att balansera på omkullfallna träd, leta efter fina kottar, lyssna efter fåglar och känna på mjuk björnmossa. Genom att klä barnen i kläder som håller dem torra och lagom varma orkar de vara ute länge. En fleecetröja, till exempel, kan både bäras som mellanlager under en jacka barn och som en tunn jacka under vår, sommar och höst.

    Fleecetröjor för barn

    Fleecetröjorna i vårt sortiment är slitstarka och lätta att tvätta. Dessutom har de skön design med praktisk dragkedja så att de lätt går att ta av och på, sköna fickor att samla saker i eller värma händerna i. Vissa modeller har en huva som skyddar huvudet vid behov. Fleece är mjukt mot huden och är lite stretchigt, vilket gör det lätt att röra sig i en fleecetröja. Hos oss hittar du riktigt slittåliga modeller, både coola häftiga enfärgade och färgglada fluffiga.

    Tröjor för barn i ull

    Kanske har barnet fått en hemstickad tröja i present någon gång? Då vet du hur skön den är och hur ofta den kommer till användning. I vårt sortiment hittar du många sköna tröjor i ull som påminner mycket om de hemstickade. Det finns också modeller i merinoull, en ännu mjukare ull som det går att göra riktigt tunna och sköna barnkläder och underställ barn av. Stickade plagg i mjuk ull både andas och värmer skönt. Ull är ett otroligt smart naturmaterial som inte bara är skönt att bära, det är också självrenande. Ofta räcker det gott att hänga ut ditt barns stickade ulltröja på vädring en stund så känns det fräscht igen. Ull är dessutom förnybart och miljövänligt, och det gillar vi!

    Bland våra tröjor för barn hittar du också:

    • UV-tröjor
    • Collegetröjor, hoodies och huvtröjor
    • Pikétröjor
    • Tröjor av ekologisk bomull
    • Tröjor som är perfekta för aktiva barn och tål att vara med både i skogen, på förskolan, fotbollen, i stallet med din häst och mycket mer
    • Modeller i alla färger och mönster som kommer att uppskattas av alla barn – flickor som pojkar
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress