Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Linköping
    S:t Larsgatan 30, 582 24, Linköping
    Linköping

    58.410641, 15.624297
    Färdbeskrivning
    Sankt Larsgatan 30
    582 24 Linköping

    Telefon 013-13 89 70

    Öppettider:
    Mån: 10:00 - 18:00
    Tis: 10:00 - 18:00
    Ons: 10:00 - 18:00
    Tors: 10:00 - 18:00
    Fre: 10:00 - 18:00
    Lör: 10:00 - 15:00
    Sön: Stängt

    Vår friluftsbutik i Linköping är på två våningar med ett brett utbud av friluftskläder på övervåningen och utrustning för outdoor på undervåningen. Vi som jobbar här brinner för friluftsliv och delar gärna med oss av erfarenheter, tips och goda råd och lyssnar gärna på vad du har varit på för friluftsäventyr! Kom in och kika på senaste campingutrustning, tält, sovsäckar och stormkök m.m. eller testa ett par sköna vandringskängor. Linköping uppskattas mycket för sina trevliga cykelleder, fisket, kajakpaddling, vandringsleder och vackra naturreservat. Med sitt rika utbud av outdoor aktiviteter året om bjuder Linköping på många härliga naturupplevelser. Börja med ett besök i vår friluftsbutik för ett lyckat outdoor-äventyr, välkommen!

    VÅRDA & REPARERA

    Vårda det du har! Hos oss kan du få hjälp med att vaxa dina kängor och G1000-kläder. Hör av dig till oss så berättar vi mer, välkommen!    BOKA TID MED UTRUSTNINGSRÅDGIVARE

    Genom att boka tid med Naturkompaniets utrustningsrådgivare kan du få personlig rådgivning kring utrustning och friluftsliv.
    Under en personlig konsultation (upp till 2 timmar) får du tips och råd av en av våra experter i butiken på S:t Larsgatan 30, Linköping, för ditt nästa äventyr/resa.


    För att boka en tid, var vänlig fyll i och skicka in formuläret nedan. Vår personal kontaktar dig via e-post eller telefon för att stämma av om tid och dina önskemål inom 2-3 dagar. Anmälan är icke-bindande, priset är ovärderligt men utan kostnad för dig.

    Välkommen!


    Uppgifter märkta med * nedan är obligatoriska att fylla i.

    Genom att klicka på knappen “Skicka min anmälan till butiken” godtar jag att Naturkompaniet sparar mina personuppgifter i enlighet med Naturkompaniets dataskyddspolicy » (öppnas i nytt fönster).

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress