/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vy över sortimentet från Naturkompaniets butik i Lund
    Lund
    Bytaregatan 12, 222 21, Lund
    Lund

    55.7044566, 13.1893231
    Färdbeskrivning
    Bytaregatan 12
    222 21 Lund

    Telefon 046-14 02 80

    Öppet

    Öppettider:
    Mån.: 10:00 - 18:00
    Tis.: 10:00 - 18:00
    Ons.: 10:00 - 18:00
    Tors.: 10:00 - 18:00
    Fre.: 10:00 - 18:00
    Lör.: 10:00 - 16:00
    Sön.: Stängt

    Nära centralstationen i Lund finns Naturkompaniets butik i ett hörnläge mot centrum. Här hittar du ett stort utbud för ett aktivt liv från varumärken som Arcteryx, Fjällräven och Tierra m.fl. För fötterna har vi kängor och skor från bl.a. Hanwag, Asolo, Crispi, Lundhags och Kavat. Våra produkter är något säsongsbetonade där vi primärt fokuserar på resa och vandring under sommarhalvåret. Under vintern ligger vårt fokus på att hålla dig varm, oavsett om du ska på topptur i fjällen, åka alpint i alperna eller strosa på stan. Våra friluftsexperter som brinner för outdoor hjälper dig att hitta rätt friluftsutrustning samt bjuder på goda råd, tips och egna erfarenheter. Välkommen in till vår friluftsbutik för att starta ditt äventyr, vår kunniga och glada personal kommer att göra sitt bästa för att hitta rätt produkt för just dina behov!

    BOKA TID MED UTRUSTNINGSRÅDGIVARE

    Genom att boka tid med Naturkompaniets utrustningsrådgivare kan du få personlig rådgivning kring utrustning och friluftsliv.
    Under en personlig konsultation (upp till 2 timmar) får du tips och råd av en av våra experter i Lundbutiken, Bytaregatan 12, för ditt nästa äventyr/resa.


    För att boka en tid, var vänlig fyll i och skicka in formuläret nedan. Vår personal kontaktar dig via e-post eller telefon för att stämma av om tid och dina önskemål inom 2-3 dagar. Anmälan är icke-bindande, priset är ovärderligt men utan kostnad för dig.

    Välkommen!


    Uppgifter märkta med * nedan är obligatoriska att fylla i.

    Genom att klicka på knappen “Skicka min anmälan till butiken” godtar jag att Naturkompaniet sparar mina personuppgifter i enlighet med Naturkompaniets dataskyddspolicy » (öppnas i nytt fönster).

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress