Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Pannband dam

    Ett pannband håller dig varm om huvud och öron, men släpper effektivt ut överskottsvärme. Ett varmt, tjockt, stickat pannband i ull är skönt under vinterpromenaden medan ett tunnare pannband i snabbtorkande fleece passar bra för löpning och annan högintensiv träning. Hos oss hittar du pannband för dam i många olika mönster, färger och modeller från bland annat Fjällräven och Patagonia.

    Pannband för dam för friluftsliv

    Ett pannband är lätt att ta med sig på vandringen eller utflykten och tar knappt någon plats i packningen. Ett pannband håller, precis som en mössa dam, undan håret från ansiktet med är lite mer flexibelt. Om det blir för varmt att ha på sig det kan du tillfälligt fälla ner det och bära runt halsen som en lös buff.

    Pannband för dam hos Naturkompaniet

    Pannband kommer i många olika utföranden och passar för olika användningsområden, för allt från längdskidåkning till vandring och vardag. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av pannband, bland annat:

    • Stickade, varma, tjocka, mjuka pannband i bred modell som värmer gott när det är kallt ute.
    • Stretchiga pannband i återvunnen polyester med reflex för ökad synlighet. Perfekt för den aktive som vill hålla öronen varma.
    • Vindtäta, ventilerande och vattentåliga pannband i syntet med GORE TEX® Infinium för kalla temperaturer vintertid. Designad för att kunna kombinera med hörlurar – bra när man vill lyssna på musik eller podd när man är ute och springer.
    • Mjuka, lätta pannband av merinoull och polyester. Ger en torr och varm känsla även om du skulle bli svettig. Snabbtorkande och tunna, passar bra under hjälmen.
    • Pannband av ull med foder av fleece.
    • Mjuka, tunna pannband utan sömmar för löpning på vintern, träning och sport. Snabbtorkande material och reflex runt hela. Finns både i svart och starka färger som syns.
    • Handstickade, varma pannband i ekologisk ull från Finland där varje exemplar är märkt med namn på den som har stickat. Det finns i klassiska färger som brunt, vitt, grått, blått och rosa. En fin present till dig själv eller någon annan som du tycker om.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress