Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringskängor dam

    Hos oss hittar du ett stort sortiment av vandringskängor i olika material, läster och modeller från kända märken som Hanwag, Lundhags, Asolo, Alfa m.fl. Det allra viktigaste när du ska köpa vandringskängor är att de sitter bra på dina fötter. Se till att ha en dryg centimeter (ca. två centimeter för skalkängor) till godo framme vid tårna, det gör att du har god komfort även när dina fötter sväller av värme och belastning. Bland våra vandringskängor finns modeller med olika höjd på skaftet, såväl halvhöga som höga. I vår guide kan du läsa mer om vad som är bra att tänka på när du ska välja vandringskänga.

    Vandringskängor med Gore-Tex för dam

    Med Gore-Tex eller ett annat membran som gör kängorna vattentäta hålls dina fötter torra på vandringen. Även om membranet andas kommer du bli varm om fötterna. Se därför till att snöra upp vandringskängorna och vädra fötterna under rasterna så de får svalka. Byt till ett par torra strumpor om du blivit fuktig inifrån för att undvika skav.

    Bekväma vandringskängor

    När du hittat en känga som sitter bra på din fot finns ytterligare några saker du kan göra för att dina fötter ska klara av långa vandringar bättre. Genom att välja vandringsstrumpor med omsorg kan du undvika onödigt mycket fukt och friktion i kängorna.

    Beroende på om du har smala eller breda fötter kan du behöva snöra vandringskängorna på olika sätt för att optimera passformen ytterligare. Om du provar ut dina kängor i någon av våra butiker visar vi dig gärna olika knep, handlar du online har vi gjort en guide till att snöra kängorna rätt.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress