Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (11)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Dunjackor dam

    Vill du hålla dig varm när kylan gör sitt bästa? Söker du ett förstärkningsplagg, som gör jobbet och enkelt kan packas ner i ryggsäcken på vandringen, under paddlingen eller klättringen? Då är en jacka fodrad med dun ett oslagbart alternativ.

    Dunjackor för dam för friluftsliv

    Dun är ett fantastiskt material att avvända som isolering i en jacka. Det värmer mycket trots sin låga vikt och andas så att värmen blir behaglig. Att kunna plocka fram en tunn dunjacka ur ryggsäcken under lunchpausen på vandringen är skönt och den väger inte mycket att ta med sig. Dessutom går den att trycka ihop så att den nästan inte tar någon plats i packningen. Komplettera gärna med en skaljacka som stänger ute vind och väta. För den som är ute där det är kallt och mycket snö är en tjock och härlig dunjacka ett bra sätt att hålla värmen. Många tror att en dunjacka främst är en vinterjacka, detta stämmer inte, det finns olika dunjackor anpassade för flera olika både väder och säsonger.

    Dunjackor för dam från ett av våra mest kända märken

    Fjällräven har genom sin långa erfarenhet av vandring, både kortare och mer avancerade expeditioner blivit experter på dunjackor som täcker in alla behov under året. Från smidiga, tunna och extremt lätta lättviktsdunjackor och förstärkningsplagg till riktigt tjocka dunjackor som håller dig varm i många minusgrader. I serien Fjällräven Expedition dam finns många tekniska och väl genomtänkta dunjackor av hög kvalitet i olika tjocklekar att välja mellan. Här finns många klassiker och en hel del nya pärlor, både i dun och i smarta dunblandningar. För den frusne finns sköna långa modeller som håller dig varm ända ner till vaderna. Om du ändå föredrar en kort dunjacka är en dunkjol ett bra komplement.

    Bland våra dunjackor för dam:

    • Dunponchos
    • Dunparkas
    • Modeller med huva (ofta hjälmkompatibel), reglerbar huva, stormhuva och utan huva
    • Långa dunkappor
    • Dunjackor för alpin skidåkning
    • Många smarta fickor, till exempel handvärmarfickor
    • Reflexdetaljer
    • Vattenavstötande, vattentäta och vindtäta yttertyg
    • Många färger som svart, grön, blå, brun och röd

    Så tar du hand om din dunjacka

    Att tvätta dunjacka går oftast bra att göra hemma, men läs noga på tvättlappen och följ instruktionen för bästa resultat.

    Läs mer
    Filter
    58 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress