Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Jaktkläder dam

    Bra jaktkläder håller i många år och ger dig en fin jaktupplevelse. Oavsett om du är hundförare som rör dig snabbt genom terrängen eller sitter stilla längre perioder så är det viktigt att kläderna fungerar som de ska. Hos oss hittar du ett stort sortiment av högkvalitativa jaktkläder för dam från bland annat Fjällräven.

    Klädd för jakt

    Det allra viktigaste för jaktkläder är funktionen. De ska vara tysta, smidiga och ge dig stor rörelsefrihet så att du lätt kan ta dig genom skog och mark. Jaktkläder bör också vara vattenavvisande och ha smarta fickor där du kan förvara kikare, kompass, jaktkniv, mobiltelefon och annat som är bra att ha lättåtkomligt. Färgen har också stor betydelse och jaktkläderna i vårt sortiment kommer i snygga färger som smälter in: brun, grön eller orange.

    Varma jaktkläder dam för vinter

    Under höst, vinter och tidig vår kan det vara riktigt kallt. Hos oss hittar du sköna, varma, fodrade jaktkläder för jakt under de kallare årstiderna. Komplettera med ett skönt underställ dam och välj jaktkängor & jaktstövar med omsorg, det är minst lika viktigt att vara varm om fötterna som på resten av kroppen.

    Jaktkläder & friluftsliv

    Att jaktkläder är så sköna och praktiska gör att vi gärna använder dem till mycket mer än jakt. Faktum är att de passar utmärkt även till vandring, skogspromenader, camping och andra friluftsaktiviteter. Utgå från dig själv, det bästa för någon annan behöver inte vara det bästa för dig.

    Jaktkläder för dam som passar alla

    Att jaktkläderna sitter bra är viktigt för att du ska känna dig bekväm och kunna fokusera på jakten. Hos oss hittar du skjortor, byxor, västar, tights och jackor för alla kroppstyper. Här finns stora storlekar, små storlekar, hög midja, låg midja, tight passform, ledig passform, långa ben, korta ben. Kom ihåg att det även kan finnas kläder på avdelningen för jaktkläder herr som passar dig.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress