Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Linnen dam

    Ett skönt linne i ett behagligt material är ett favoritplagg under sommarens alla aktiviteter. Det är skönt och luftigt och låter dina armar röras sig fritt. Hos oss hittar du sköna träningslinnen dam i snabbtorkande material som passar för löpning, gym och annan högintensiv träning. Det är också ett skönt alternativ för den som gillar att klättra, golfa eller yoga och ha armarna fria. Men du hittar också mjuka linnen i bomull, linne, bambu, merinoull, ull, hampa och tencel som passar för vardag, vandring, fest och en mängd olika aktiviteter bland annat Fjällrävens linnen och Houdinis linnen.

    Linnen för dam för friluftsliv

    Ett linne är ett skönt alternativ till en t-shirt dam när det är varmt ute. Ett mjukt linne är inte bara skönt att bära på en vandring i varmt klimat, utan är ett skönt inre lager på vandringen i sommarsverige. Ett tunt linne i merinoull tar knappt någon plats alls i packningen men ger skön extra värme när det behövs.

    Linnen för dam - passform

    Hur man vill att linnet ska sitta skiljer sig från person till person och även till vilken aktivitet som linnet ska användas. Många tycker om en lös passform, loose fit, som ger en skönt luftig känsla. Ett löst sittande linne känns knappt på kroppen och är bra när det är riktigt varmt eftersom det ger god luftgenomströmning. Välj gärna en tank topp, ett linne med brottarrygg eller breda axelband om du vill att linnet ska sitta stadigt även om det är oversize. Ett linne med brottarrygg i kombination med ett par träningstights är en uppskattad uppsättning träningskläder. Ett tight linne kan vara skönare för den som till exempel cyklar eller springer eftersom det inte är i vägen för din sikt eller dina armrörelser. Tänk på att välja ett långt linne om du cyklar så att det inte blir en glipa vid ryggslutet när du sitter framåtlutad. För att just du ska hitta ett linne till din tänkta aktivitet som sitter bra har vi ett brett utbud av modeller och storlekar.

    Ett stort utbud av linnen för dam

    Här hittar du långa linnen, korta linnen, tunna linnen, ribbade linnen, v-ringat, stora storlekar och små storlekar i en mängd olika fina färger och mönster. Välj bland vitt, svart, blått, rött, rosa, brunt, grått, gult, grönt, lila, ljusblått, mörkblått, orange, blommigt, randigt och mycket mer!

    Läs mer
    Filter
    15 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress