Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Friluftsshorts dam

    På vandringsleden liksom på utflykter i varmare klimat är shorts ofta det självklara valet. Våra friluftsshorts för dam är tillverkade i sköna, tekniskt smarta material och med smidiga fickor och detaljer.

    Olika typer av friluftsshorts för dam

    Träningsshorts för dam

    Ett par mjuka shorts i följsamt och snabbtorkande material ger stor rörelsefrihet och är det perfekta plagget när du till exempel tränar, springer, spelar padel, cyklar eller klättrar. Välj bland massor av modeller från bland annat The North Face, Black Diamond och Patagonia.

    Skorts – shorts & kjol i ett

    Skorten är en blandning mellan kjol och shorts vilket ger ett smart och skönt plagg som passar bra för till exempel varma vandringar, träningen eller cykelsemestern.

    Vandringshorts för dam

    Fjällräven har ett stort sortiment av friluftsshorts och friluftsbyxor som är perfekta för vandring. Vissa av byxorna går att ta av benen på så att de blir till shorts – ett smart sätt att minska på antalet plagg i packningen.

    Värmande shorts för dam

    Håll dig varm i vinter! Ett bra sätt att hålla värmen är att bära ett par fodrade shorts som ett extra värmande lager, det gör stor skillnad. Vårt sortiment av dunshorts och andra fodrade shorts från bland annat Tierra hittar du bland våra fodrade byxor.

    Badshorts för dam

    Vi är många som gillar att spela beach volley, surfa och spela strandtennis. Ibland är det skönt att ha ett alternativ till bikini och baddräkt och då är badshorts ett perfekt alternativ. Här bland shortsen hittar då några riktigt sköna badshorts från bland annat Patagonia som passar lika bra i vattnet som uppe på land.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress