Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (10)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Västar dam

    Den mångsidiga och praktiska västen har blivit ett alltmer populärt plagg för friluftsentusiaster. Västen fungerar bra som ett extra värmande lager under jackan eller över en tröja för att bidra med lite extra värme. Västen ger armarna full rörelsefrihet och kan enkelt packas ner i ryggsäcken om vädret slår om eller aktivitetsnivån går upp.

    Västar för dam för friluftsliv

    Genom att hålla bålen varm blir hela kroppen varm. En väst värmer gott där det är som viktigast och är ett skönt plagg som passar till en mängd olika aktiviteter. En tunn syntet- eller dunväst värmer gott under jackan, eller utanpå en varm tröja. En tunn dunväst väger nästan ingenting och är otroligt lätt att packa med sig. men är liten och lätt och tar nästan inte någon plats i packningen. Här finns tjockare västar av återvunnet dun, liksom tunnare för mildare temperaturer. Samtliga är tillverkade av väl utvalda material.

    Tunna västar för dam

    Barbour har en lång tradition av att tillverka västar för friluftsliv, jakt och ridning. De klassiska, vadderade, tunna, figursydda, barbourvästarna i tidlös design är både snygga, sköna och praktiska. Dessutom håller västarna i en livstid, kvaliteten är fantastisk. Förutom de klassiska Barbourfärgerna grön och brun finns även västar i blått, vitt, svart, grå och beige. Barbours västar är ofta fodrade med fleece, vilket ger extra värme som uppskattas mycket under höst och vår. Bär Barbours väst som ett ytterplagg eller som en ett värmande lager under jackan. Även Patagonia erbjuder tunna, smidiga västar i sitt sortiment. Perfekta att bära som ytterplagg, men också som ett extra värmande lager under jackan.

    Västar i fleece för dam

    Hos oss hittar du gott om modeller av fleecevästar, just för att det är ett så skönt och praktiskt plagg. Fleecevästar värmer gott både inomhus utanpå tröjan eller utomhus under jackan. Ett fantastiskt skönt extra lager som ger gott om extra värme trots sin låga vikt. Välj bland västar i pile, teddy, teddyfleece, ulfleece och fleece av återvunnen polyester från bland annat Barbour, Houdini, Fjällräven och Patagonia.

    Västar för cykling för dam

    Till den som gillar att cykla ofta och/eller långa sträckor vill vi tipsa om våra sköna och slitstarka specialmodeller för cykling. Västen ger armarna got om rörelseutrymme, vilket är riktigt skönt för den som cyklar. Cykelvästarna har gott om smarta funktioner som till exempel cykelanpassade fickor med dragkedja för värdesaker, tvåvägsdragkedja för lättåtkomlig ventilation, längre bakstycke för extra skydd av ryggslutet vid framåtlutad position och reflexdetaljer för ökad synlighet. En annan smart detalj är att de är extremt lätta och packbara, går ofta att packa i sin egen ficka.

    Bland västarna för dam i vårt sortiment:

    • Sköna dunvästar av hög kvalitet som ger mycket värme – ett perfekt plagg för friluftsliv under höst och vår
    • Långa modeller och korta modeller
    • Slitstarka västar med gott om fickor – ett perfekt komplement till dina andra arbetskläder
    • Vindtäta och vattentäta västar
    • Västar med huva och västar utan huva
    • Neonfärgade västar med reflexer. En reflexväst är guld värd för den som tar sig fram med cykel, häst eller till fots i trafiken.
    • Västar med dragsko för att lätt kunna anpassa vidden
    • Lätta, packbara västar som är perfekta att packa ner i ryggsäcken för den som vandrar, eller i golfbagen för den som spelar golf
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (10)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress