Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vinterskor dam

    Vägra frysa om fötterna! Ett par bra vinterskor med bra grepp är ett av vinterns viktigaste plagg. Hos oss hittar du ett stort sortiment av det allra bästa inom vinterskor från bland annat Sorel och Icebug.

    Vinterskor för dam för friluftsliv

    Att gå i skogen bland snötyngda granar är en näst intill magisk känsla, men ingenting blir magiskt om man fryser. Hos Naturkompaniet hittar du vinterskor för alla tillfällen. Vinterskor och vinterstövlar med höga skaft för att kunna pulsa fram i snö, fleecefodrade vinterskor, tysta vinterskor för jakt, vinterskor fyllda med dun och mycket mer.

    Vinterskor för dam för breda fötter

    För att en vintersko ska vara skön är det viktigt att det finns gott om plats. Det ska få plats både ullstrumpor och möjlighet till att vifta med tårna för att de ska hålla värmen ordentligt och vara bekväma. För många personer med breda fötter kan det vara en utmaning att hitta vinterskor som passar, därför har vi lagt extra stor vikt vid att hitta vinterskor med extra bred läst. Hos Naturkompaniet hittar du extra breda fotriktiga vinterskor i både små och stora storlekar.

    Vinterskor för dam med broddar

    Visst är vintern vacker med all snö och is, men att halka är inte roligt. För att ett par vinterskor ska vara halkfria får de gärna ha grova sulor med ett mönster som ger bra grepp. För den som ändå känner sig ostadig går det lätt att köpa till extra broddar för att kunna gå stadigt. Icebug har ett stort sortiment av halkfria vinterskor, både med halkfria sulor och med inbyggda broddar eller dubbar. Många av modellerna liknar den klassiska curlingkängan och har dragkedja eller resår för att de ska vara lätta att ta på och av – perfekt för den som är äldre. Välj bland klassiska färger som svart, brun och beige.

    Vattentäta vinterskor för dam

    Många vinterskor är vattentäta eller vattenavstötande för att kunna användas under växlande väder inte bara under vinter, utan även under sen höst och tidig vår. För att dina vinterskor ska hålla riktigt länge och behålla sin förmåga att hålla din fötter varma är det viktigt att ta hand om dem. Att vårda skor & kängor tar inte lång tid och är inte svårt. Ett bra tips är att rengöra dem ordentligt efter säsongen och ställa dem på en lagom sval plats. Många vinterskor, boots, vinterstövlar dam, dubbade vinterkängor dam och vinterkängor dam kan behöva impregneras för att hållas vattentäta. Hos oss hittar du impregneringsmedel för alla typer av material.

    Läs mer
    Filter
    33 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress