Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (29)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Mössor herr

    Från huvudet styrs i princip allting i vår kropp, dessutom är vårt huvud extra känsligt mot kyla. Om du fryser om huvudet påverkas hela din kropp, se därför till att ha en skön mössa som både värmer och ventilerar. Hos oss hittar du mjuka mössor i olika material för olika ändamål. Allt från fina, tjocka, varma, stickade Fjällräven mössor i ull till tunna välventilerande mössor med reflexdetaljer för löpning och andra högintensiva aktiviteter.

    Mössor herr för vandring & friluftsliv

    Med en ullmössa i packningen kan du snabbt ta fram extra värme på vandringen när det behövs. En mjuk mössa är också räddaren i nöden på natten om det skulle bli kallt. Hos oss hittar du mjuka, lätta mössor som passar perfekt för vandring, fiske, jakt och andra utomhusaktiviteter i skiftande väder. Välj gärna en ullmössa eller pälsmössa om det är höst eller vinter och du vet med dig att det kan bli kallt.

    Mössor herr för löpning & högintensiva aktiviteter

    För träning utomhus som orientering eller löpning finns många lite lättare och svalare mössor att välja mellan, finstickade i värmereglerande ull eller merinoull. Några av mössorna har reflextråd eller reflexdetaljer, vilket gör att du syns i mörkret. I vårt sortiment har vi stickade mössor i både naturmaterial samt högteknologiska snabbtorkande, slitstarka material. Välj gärna en mössa med windstopper eller med fleecefoder på insidan om du är ute och springer även när det regnar och blåser mycket.

    Mössor för herr hos Naturkompaniet

    Att ha en mössa som man känner sig bekväm i är viktigt vad man än gör, och behoven varierar mycket. Hos oss hittar du både specialmössor för olika aktiviteter och mössor för vardag. Här hittar du bland annat:

    • Snygga mössor för vardag. Självklart är funktionen fortfarande viktig, men mössan är ju också ett uttryck. Vi har ett brett sortiment av trendiga, populära, märkesmössor i härliga mönster och beanies som både är snygga och riktigt sköna. Kombinera med fina handskar herr eller vantar herr och se även våra halsdukar & buffar herr.
    • Vintermössor med skärm och öronlappar. Det här kan vara det absolut skönaste plagget om du ska vintervandra, åka längdskidor, jaga på vintern, åka hundspann eller pimpelfiska. Det vindtäta materialet och den genomtänkta designen skyddar hela huvudet från både sol, vind och kyla. Kombinera gärna med en balaclava herr om det är riktigt kallt.
    • Mössor för jakt. När du jagar vill du smälta in i omgivningen men ändå synas av människor och då kan det vara smart att klä sig i en orange mössa med camouflagetryck. Ofta är jaktmössorna vändbara med en grön och en orange sida.
    Läs mer
    Filter
    135 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress