Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Pannband herr

    Ett pannband är ett skönt alternativ till en mössa och passar året runt. Det skyddar öronen mot kyla och vind, men ger god ventilation. Dessutom håller det håret borta från ansiktet. Hos oss hittar du både stickade, varma pannband i ull och snabbtorkande, stretchiga, vindtäta pannband i syntet som är perfekta för till exempel löpning och orientering. Välj mellan riktigt varma och snygga pannband från Fjällräven, tekniska och minimalistiska pannband från Buff och mycket mer.

    Pannband för friluftsliv

    Med ett pannband håller du huvudet varmt och skyddar öronen mot kyla och vind. En smart funktion med ett pannband är att du lätt kan dra ner det så att det hamnar runt halsen om det skulle bli varmare eller om din aktivitetsnivå skulle gå upp. Ett pannband är lätt att packa med sig i ryggsäcken på vandringen eller fisketuren och ger skön extra värme om det skulle bli kallare.

    Pannband för herr för löpning & träning

    Ett pannband är ett bra alternativ till en mössa herr när du är ute och springer eller ägnar dig åt annan högintensiv träning. Pannbandet ger huvudet bättre ventilation eftersom det lämnar stora delar av huvudet fria. För dig som har långt hår är pannbandet inte bara ett skönt sätt att hålla öronen varma, det håller också håret borta från ansiktet. Om du gillar att springa med hörlurar vet du att det är lätt hänt att hörlurarna trillar ur och ger en ofrivillig paus i löpningen, det löser ett pannband genom att hålla hörlurarna ordentligt på plats. Om du springer när det är mörkt är det bra att välja ett pannband med reflexer så ökar du din synlighet. Många av pannbanden för herr i vårt sortiment är så tunna att de lätt får plats under hjälmen, vilket är perfekt för den som cyklar eller utför annan aktivitet där hjälm behövs.

    Pannband för herr i ull

    Ull och merinoull är mjukt mot huden och ger en skön värme, dessutom värmer det även om det skulle bli blött eller fuktigt. Genom att blanda merinoull med syntet kan man göra pannband som både har merinoullens alla fina egenskaper och samtidigt ha bra slitstyrka.

    Läs mer
    Filter
    41 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress