Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dubbade vinterkängor herr

    Välj ett par dubbade vinterkängor när du går på snö och is så slipper du risken att du halkar och gör illa dig. Ett par dubbade vinterkängor gör också att du går stadigare och risken för att du belastar fel minskar. Hos oss hittar du riktigt bra, lätta dubbade vinterkängor herr från bland annat Icebug som passar bra både för friluftsliv och stadspromenaden.

    Vinterkängor för herr med dubbar för friluftsliv

    Vinterkängor med bra grepp ger goda förutsättningar för vandring och friluftsliv under vinterhalvåret och här är dubbade kängor oslagbart. Det kan låta som att en dubbad känga är klumpig och väger mycket, men det stämmer inte. Våra dubbade vinterkängor från till exempel Icebug är lätta och smidiga. De är också otroligt sköna, vattentäta och har bred läst så att du ska ha gott om utrymme för tårna och eventuellt en extra strumpa.

    Dubbade vinterkängor för herr med BUGRIP® – dynamiska dubbar

    Kanske har du sett termen BUGRIP® användas på några av Icebugs vinterkängor? BUGRIP® är Icebugs egen greppteknologi som de själva har utvecklat. Den innebär att yttersulan består av en speciell gummiblandning som är kombinerad med dubbar av karbidstål. Dubbarna anpassar sig efter underlaget och efter hur du sätter ned foten, alltså är dynamiska.

    Dubbade eller odubbade vinterkängor?

    Vi får ofta frågan om det är bättre med dubbade skor än odubbade, och det är en omöjlig fråga att svara på om man inte vet när du hade tänkt använda dem. Ett par dubbade vinterkängor ger ett otroligt bra grepp som är svårslaget hur grov och teknisk en odubbad sula än är. Men det finns också tillfällen när det räcker gott med en grov sula, kanske vid de tillfällen då du går till mataffären, för du ska inte gå med dubbade vinterskor eller vinterkängor inomhus. Risken är stor att du halkar eftersom dubbarna blir hala på till exempel stengolv, dessutom kan du göra märken i golvet. För den som inte vill ha inbyggda dubbar finns det lösa broddar att köpa som passar de flesta skor och kängor.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress