Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (24)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vinterjackor herr

    Vintern är en fantastisk årstid att uppleva utomhus, se till att du har en vinterjacka som gör det möjligt för dig att njuta av den fullt ut. Hos oss hittar du ett brett sortiment av väl utvalda vinterjackor för herr för både friluftsliv och vardag. Välj mellan allt från tekniska skidjackor herr och varma dunjackor herr till välskräddade anoraker herr och parkas herr från kända märken som Fjällräven vinterjackor, Norröna, Barbour jackor, Arc’teryx och Haglöfs.

    Vinterjackor herr för friluftsliv

    VI är många som jublar och snabbt tar fram skidorna när första snön faller, eller som letar fram skridskorna direkt när isarna lägger sig. Det är något magiskt med det tysta, krispiga vinterlandskapet och den ljusa snön. För dig som gillar högpulsaktiviteter när det är kallt ute som skidåkning, skridskoåkning och vintervandring är det viktigt att tänka på hur du klär dig. Det är lätt att klä sig för varmt när man är frusen på morgonen men så fort du är ute i spåret blir du varm och kanske även svettig. Se till att ha en jacka som ventilerar bra och släpper ut överskottsvärme så håller du dig behagligt lagom varm, den som är blöt av svett kommer att frysa under första bästa kaffepaus och det är inte roligt. Tack vare smarta material och membran finns det gott om vinterjackor som både är vind- och vattentäta men samtidigt andas på ett bra sätt.

    Vinterjackor herr av hög kvalitet

    En vinterjacka av hög kvalitet håller i många år och blir en kär vän i garderoben. När hösten övergår till vinter är det mysigt att få ta på sig den varma, sköna vinterjackan som man har hängt undan under sommarhalvåret. Om du köper en vinterjacka hos oss kan du vara säker på att den håller, dessutom kommer du att upptäcka alla väl genomtänkta detaljer.

    Vinterjackor herr hos Naturkompaniet

    En vinterjacka kan se ut på många olika sätt och ha olika funktioner beroende på hur den ska användas. Dessutom ser vintern ganska olika ut i norra Sverige mot södra Sverige vilket gör att behoven är lite olika. Hos oss hittar du bland annat:

    • Tjocka dunjackor fodrade i mjukt, lätt, fluffigt dun som håller dig behagligt varm. Välj mellan långa modeller som även värmer en bit ner på låren och korta modeller. Flera av dunjackorna i vårt sortiment har huvor för extra värme, vissa huvor är avtagbara så att du själv kan välja när du vill ha den som en vinterjacka utan huva.
    • Klassiska exklusiva quiltade vinterjackor från Barbour. Välj mellan jackor i tidlösa färger som grönt, beigt, brunt, mörkblått eller blått, fodrade med Barbours fina klassiska mönster.
    • Långa varmfodrade vinterjackor i parkasmodell, fodrade med ull och med ett yttertyg av vind- och vattenavvisande G-1000.
    • Vind- och vattentäta varmfodrade vinterjackor som passar både för regn och snö. Här återfinns smarta membran som Gore-Tex som skyddar dig mot regn, men effektivt släpper ut överskottsvärme.
    Läs mer
    Filter
    93 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress