Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (46)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    Fjällräven Vinterjackor

    Fjällräven är välkända för sina otroligt sköna och varma vinterjackor där Fjällräven Expedition Down och Fjällräven Expedition Down Lite är två klassiker som har blivit stora favoriter. De ingår i serien Fjällräven Expedition, en serie väl genomtänkta jackor för friluftsliv året om. Även Fjällräven Geenland Winterjacket är en storsäljare och den perfekta friluftsjackan för den som gillar många fickor och tåliga material. Upptäck även Fjällrävens övriga breda sortiment av vinterjackor för både herr, dam, junior och barn där både riktigt varma dunjackor för norra Sveriges kalla vintrar och vattenavvisande sköna vinterjackor för södra Sveriges vintrar med mer blandat väder ingår.

    Fjällrävens vinterjackor för friluftsliv

    Fjällräven är en naturlig del av Sveriges friluftsliv och har utrustat vandrare och friluftsfantaster med funktionella och sköna plagg i många år. Tack vara de smarta materialen, den sköna passformen och alla genomtänkta funktioner blir en äkta jacka från Fjällräven snabbt en favorit – och det tål den! Fjällrävens jackor är av hög kvalitet och håller i många säsonger.

    Fjällrävens vinterjackor av dun & syntet

    Vi får många frågor kring dun och syntet. Vilket ska man välja? För det första är det bra att ha i bakhuvudet att om du köper en vinterjacka från Fjällräven kommer du ha en jacka av hög kvalitet oavsett om du väljer dun eller syntet. Både Fjällrävens dunjackor och Fjällrävens syntetjackor håller dig varm och torr så att du kan ägna dig åt det du älskar. Dun värmer mycket till låg vikt och är oslagbart om du vill ha en riktigt varm jacka. En fluffig dunjacka håller dig varm utan att den blir tung. Dessutom kan dun packas ihop till en mycket liten volym, vilket är perfekt om du söker efter en förstärkningsjacka att ha som reserv i ryggsäcken. Dun är dock inte bra om det regnar, då är syntet bättre. Syntet är ett bättre val om det ofta regnar eller är mycket fuktigt, gärna i kombination med ett vattentätt eller vattenavvisande yttertyg. Syntet har också fördelen att det är billigare, vilket ger en billigare slutprodukt. Ull är ett material som syns allt oftare som foder. Ull är temperaturreglerande och håller dig lagom varm, dessutom ger det god ventilation och värmer även om det skulle råka bli blött eller fuktigt. Upptäck Fjällrävens ulljackor här hos oss.

    Tips! Letar du efter Fjällrävens vinterjackor på REA? Upptäck vår Fjällräven Outlet.

    Fjällrävens vinterjackor hos Naturkompaniet

    Hos oss hittar du massor av modeller av Fjällrävens vinterjackor. Här hittar du bland annat:
    • Ett stort utbud av färger. Till exempel röd, rosa, blå, ljusblå, mörkblå, svart, grön,
    • Långa modeller och korta modeller
    • Många storlekar, från XXS till XXL
    • Parkas
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (46)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress