Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Strumpor herr

    Att skorna är viktiga för upplevelsen är nog de flesta medvetna om, men det är lätt att glömma bort strumporna. Med bra strumpor av hög kvalitet som ventilerar bort överskottsvärme kommer du att få en bättre helhetsupplevelse. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ullstrumpor herr för både vandring, friluftsliv, arbete och vardag – men även löparstrumpor, skidstrumpor, sportstrumpor, strumpor för fiske och vattensport och mycket mer.

    Strumpor herr för vandring & friluftsliv

    Välj rätt vandringsstrumpor så kommer du undvika både skavsår och att fötterna blir för varma. Ett par bra strumpor för vandring ventilerar bra så att dina fötter är torra, vilket är grunden till att slippa både skavsår och blåsor. Många vandringsstrumpor är gjorda i det fantastiska materialet merinoull som är både mjukt mot kroppen, håller dig lagom varm och andas på ett bra sätt. Dessutom är merinoull, liksom all ull, självrenande och luktreducerande vilket kommer uppskattas av dina eventuella tältkamrater. Om du lätt får skavsår kan det vara bra att kombinera din strumpa med en tunn linerstrumpa, det gör stor skillnad. Många tycker att det är skönt att vandra i en strumpa med förstärkt häl. Det allra bästa är att provgå innan du ger dig ut på en längre vandring så att du hittar den kombination som fungerar bäst för dig.

    Strumpor herr för alla tillfällen

    I vårt sortiment finns gott om strumpor för friluftsliv, men även för vardag och en aktiv fritid. Hos oss hittar du bland annat:

    • Varma, tjocka, mysiga raggsockor av ull för kalla vintrar. Passar bra i vinterkängorna eller i stugan som skydd mot kalla trägolv.
    • Vattentäta, vindtäta, höga strumpor för fiske eller andra aktiviteter i eller nära vatten.
    • Tekniska, sömlösa, låga, korta, snabbtorkande strumpor för löpning och sport med lång hållbarhet och meshpartier.
    • Stödstrumpor (kompressionsstrumpor) i skön ventilerande hampa och slitstark polyester. Perfekta för flygresan, den gravida eller den som lider av åderbråck.
    • Roliga, coola, fina, färgglada, randiga, prickiga, mönstrade strumpor att pigga upp kostymen med eller som är en perfekt present till någon du tycker om. Välj mellan färger som grön, gul, grå, svart, vit, beige, blå, mörkblå, lila, röd, rosa eller vinröd. Ett par strumpor med fint motiv eller julmotiv blir till exempel en uppskattad julklapp.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress