Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (8)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Herrskor

    Att ha bra skor på fötterna är viktigt oavsett aktivitet. Hos oss hittar du ett brett utbud av noga utvalda skor för både friluftsliv, vardag och sport. Välj bland stabila vandringsskor herr, tekniska löparskor herr med bra grepp, varma tofflor herr, sköna sneakers, fotriktiga varmfodrade vinterskor med dubbar, coola snygga boots och mycket mer. Allt från populära kvalitetsmärken som Icebug, Merrell, Ecco, Keen, Hoka One One, Dolomite och många fler.

    Herrskor för vandring & friluftsliv

    Om du ska ut på en lättare vandring är det skönt att lämna de grova vandringskängorna hemma och istället dra på sig ett par låga vandringsskor. Vandringsskor har oftast grov sula som ger bra grepp på hala stenar och är stabila, men väger inte lika mycket som ett par kängor. Det är ett bra alternativ på en kortare dagsvandring med lätt packning eller för den som ofta är ute på skogspromenader i varierande terräng. Ett par vattentäta vandringsskor är perfekta för de flesta utomhusaktiviteter under höst och vår i ostadigt väder.

    Herrskor med bred läst

    Vi är många som har breda fötter och som upplever att det är svårt att hitta tillräckligt breda skor. Hos oss hittar du bekväma vandringsskor med bred läst och med gott om utrymme för tårna. Flera av våra extra breda skor är anpassade efter Hallux Valgus, ett fotproblem som kan göra det svårt att hitta bra skor som passar. För den som har problem med fötterna eller svårt att ta på sig skor har vi mjuka fotriktiga modeller med kardborreband eller dragkedja. Om du söker en sko för vinter, välj gärna en fodrad vintersko med dubbar så att du går säkert på snö och is.

    Herrskor för resa, vardag & arbete

    Hos oss på Naturkompaniet hittar du inte bara skor för vandring, fiske, jakt och friluftsliv. Här finns även tunna herrskor, badskor och sandaler för sommar och resor till varmare klimat. Det finns också snygga skor i skinn, läder eller mocka i klassiska färger som brunt och svart som passar fint till jeans eller kostym. Spana gärna in vår outlet skor, där finns ibland möjlighet att fynda riktigt bra skor till ett billigare pris.

    Läs mer
    Filter
    139 Produkter
    Tillgängliga varianter online
    41 41,5 42 42,5 43 43,5 44 44,5 45 45,5 46,5 EUR 35 EUR 35,5 EUR 36 EUR 36,5 EUR 37 EUR 37,5 EUR 38 EUR 38,5 EUR 39 EUR 39,5 EUR 41 EUR 41,5 EUR 42,5 EUR 43 EUR 43,5 EUR 44 EUR 44,5 EUR 45 EUR 45,5 EUR 46 EUR 46,5 EUR 47
    Nyhet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress