Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    NATURBONUSEN 2024

    Årets tema: Svenska vandringsleder

    Varje år skänker Naturkompaniet en del av intäkterna från kundklubben 365 till utvalda organisationer och projekt som skyddar natur och miljö och som stärker friluftslivet i Sverige. De senaste två åren har närmare tio miljoner kronor delats ut till projekt som värnar om den biologiska mångfalden. År 2024 har vi valt att skänka Naturbonusens miljoner till svenska vandringsleder. Uppsvinget för naturturism har varit stort de senaste åren och vandring är ett viktigt sätt för många att komma ut och uppleva vår unika svenska natur. Nu vill vi ge tillbaka och stötta de verksamheter som arbetar för att främja våra svenska vandringsleder.

    – Vandring ligger Naturkompaniet väldigt varmt om hjärtat och bra vandringsleder är både bra för folkhälsan och ger oss möjligheten att uppleva Sveriges fantastiska natur. Vi vet att det finns ett stort behov av upprustning av vandringsleder i hela landet och därför hoppas vi att Naturkompaniet genom Naturbonusen kan vara med och långsiktigt säkra kvaliteten på vandringslederna. Tack vare våra trogna kunder kan vi nu skänka pengar till vandringsleder som är i behov av upprustning på olika sätt, säger Jennie Holmström, projektledare och ansvarig för Naturbonusen.

    Sista ansökningsdag 1/3 2024

    Ansök till Naturbonusen »

    Ansök om Naturbonusen 2024 - ansökan är öppen

    Arbetar din organisation med att främja svenska vandringsleder - eller vill du tipsa andra? Mer information om hur du ansöker finner du nedan.

    Så här ansöker du till Naturbonusen:

    • Projektet ni ansöker med måste verka för att främja svenska vandringsleder.
    • När ansökan öppnar finns ett ansökningsformulär tillgängligt. Via det ansöker organisationen eller verksamheten till Naturbonusen genom att beskriva sitt projekt och vad de önskar att göra för pengarna.
    • Ansökan stänger 1/3 2024.
    • Naturbonusjuryn går igenom ansökningarna och väljer ut de bidrag som går vidare till granskning.
    • Vinnare av Naturbonusen väljs ut av juryn.

    Ansök här

    Naturbonusen

    Tidigare vinnare »

    Håll dig uppdaterad om Naturbonusen

    Bli medlem »
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress