Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Gummistövlar

    Sverige är ett riktigt stövelland! Det är svårt att vara utan ett par stövlar vare sig man bor i staden eller på landet, i norr eller i söder. Vi lägger mycket tid på att hitta de bästa och skönaste stövlarna till vårt sortiment så att du ska hitta några som du verkligen gillar och kommer att ha glädje av länge. Du hittar bland annat gummistövlar från Tretorn, Kavat och Aigle.

    Gummistövlar för de små

    De allra flesta barn älskar att hoppa i vattenpölar, gräva kanaler i sandlådan och fånga regndroppar på tungan. Med ett par bra gummistövlar som håller ditt barn torrt och varmt går det att leka ute i regnet länge. I vårt sortiment av gummistövlar för barn finns riktigt sköna och slittåliga modeller i många fina mönster och färger. Se till att det finns gott om plats vid tårna så att det går att komplettera med ett para sköna ullstrumpor vid kyligare väder. När hösten börjar gå mot vinter har vi också vattentäta eller vattenavvisande barnstövlar med foder, vissa utrustade med avtagbart foder.

    Gummistövlar att bära året runt

    Hösten är gummistövelns mest självklara årstid. Gummistövlar skyddar inte bara mot regn och vattenpölar, utan ger även skydd mot grenar och snår i svampskogen. Många tycker om att vandra i gummistövlar på hösten när det är blött i marken där det är bra att kunna vada över mindre vattendrag. För den som jagar är tysta jaktkängor & jaktstövlar nödvändiga för att kunna fokusera på jakten. Gummistövlar är förstås ett viktigt plagg året runt, även om det ställs olika krav på dem beroende på om det är vinter, vår eller sommar. Här finns allt från låga gummistövlar för stadspromenad till höga gummistövlar för trädgårdsarbete för både dam och herr.

    Gummistövlar för arbete, jakt & fiske

    I många arbeten är det viktigt att ha rejäla gummistövlar som inte bara skyddar mot väta, utan även ger ordentligt grepp och stöd för foten. Polyvers kraftiga gummistövlar är ett exempel på riktigt bra arbetsstövlar som uppskattas av många yrkeskårer, men har även blivit stora favoriter för de som gillar jakt eller fiske.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress