Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tofflor

    Tofflan är kanske det absolut skönaste och varmaste att ha på fötterna, och är den perfekta presenten till någon som du tycker om. Här har vi samlat ett gäng riktigt sköna tofflor från välkända kvalitetsmärken, välkommen att hitta och klicka hem dina favoriter!

    Tofflor som håller dig varm inomus

    Vintern är lång och vi är många som tassar omkring på kalla golv en stor del av året. Med ett par varma, sköna tofflor blir hela kroppen varm. Det finns många modeller att välja mellan i bland annat fårskinn och dun för både dam, herr och barn. Komplettera gärna med ett par ullstrumpor och ett ullunderställ om du är frusen.

    Ulltofflor är perfekta innetofflor

    Det fantastiska materialet ull är vanligt i våra tofflor, och det är inte så konstigt. Ull är mjukt mot foten, värmer gott och andas på ett bra sätt. Ull är också självrenande och motverkar dålig lukt, därför känns ett par ulltofflor fräscha länge och är lätta att vädra om det skulle behövas. Förutom att vara ett riktigt bra material är ull även ett smart material ur miljösynpunkt. Det är ett förnybart naturmaterial som håller länge. Många tofflor har mjuka sulor, ungefär som ett par strumpor. Det är mjukt och skönt, men ibland är det bra med halkskydd. För den som är äldre, gravid eller bara gillar att gå stadigt på hala golv finns ett stort antal modeller i vårt sortiment med gummisula eller annan smart antihalk.

    Tofflan – den perfekta presenten

    Ett par tofflor är nog den perfekta presenten. Det är en omtänksam och användbar present som värmer mottagaren när det är kallt. En bra julklapp eller kanske till pappa på Fars dag.

    Tofflor som arbetsskor

    I många arbeten är ett par tofflor de perfekta arbetsskorna. Ett par bra arbetstofflor ska vara lätta att ta på och av, ergonomiska, ge bra grepp, vara bekväma och ge ett bra stöd under arbetsdagen. Vi har flera modeller av arbetsskor för den som gärna använder tofflor i sitt arbete.

    Bland våra tofflor finns:

    • Höga, packbara duntofflor från bland annat Fjällräven – perfekta efter en dag med fötterna inklämda i ett par pjäxor i skidbacken
    • Modeller med tjock korksula som isolerar mot kyla underifrån
    • Duntofflor med grov sula, gjorda för att gå med utomhus
    • Fluffiga tofflor av fårskinn
    • Tofflor med gummisulor av naturgummi och andra smarta lösningar för antihalk
    • Slitstarka, ruskigt sköna tofflor från Glerups med sula av kalvskinn

    Tips!

    Har du kalla golv hemma? Köp hem ett par tofflor till dina gäster, det kommer garanterat att uppskattas. Ett par gästtofflor i hallen kommer inte bara att uppskattas av goda vänner som kommer på besök, utan även av dig själv om du inte hittar dina egna en stressig morgon.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress