Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Duntofflor

    För den som älskar äventyr på vintern, vintervandring, skidåkning eller bara är frusen om fötterna är ett par varma duntofflor ett oslagbart plagg för välbefinnandet. Den mjuka dunet ger en skön och behaglig värme som sprider sig i hela kroppen. Hos oss hittar du sköna dunfodrade tofflor av riktigt hög kvalitet från bland annat Fjällräven.

    Duntofflor för friluftsliv

    Dun är ett fantastiskt naturmaterial som värmer mycket till låg vikt och är därför perfekt som fyllning i tofflor som ska vara riktigt varma. Dun går dessutom att packa ihop till en mycket liten volym utan att det tar skada, vilket gör att du kan ta med dig dina duntofflor överallt. Att kunna packa upp ett par duntofflor i lägret på vintervandringen är fantastiskt skönt. Kanske har fötterna varit instängda i ett par vandringskängor hela dagen och behöver lite extra kärlek. De flesta duntofflorna i vårt sortiment har tunna sulor och tål inte att man går omkring på isig mark eller snö med dem, men de går jättebra att ha inne i tältet eller att sitta med utomhus.

    Duntofflor för camping & kalla golv

    Gillar du att campa även under höst och tidig vår? Rullar du ut med husvagnen så fort isen försvunnit från gatorna? Eller har du kanske tillgång till en sommarstuga med lite dålig isolering? Kanske är trägolven hemma lite dragiga? Då är ett par innetofflor i form av ett par riktigt varma duntofflor till dig själv eller någon av dina medboende en perfekt present. Dunet omsluter foten och håller dig ordentligt varm när du behöver det, och är samtidigt lätta att gå omkring med. För den frusne går det förstås bra att sova med dom på i sängen, hammocken eller i tältet.

    Duntofflor för skidåkaren

    De flesta känner igen känslan när man knäpper upp eller snörar av sig pjäxorna efter en heldag på skidor. Att då kunna stoppa ner sina fötter i ett par mjuka, varma duntofflor är fantastiskt skönt. Låt tårna tina upp och varva ner, ett bra sätt att förbereda morgondagens åkning. Fjällräven är välkända bland annat för sina varma, sköna, lätta dunjackor som ingår i en serie som heter Fjällräven Expedition. Numera finns samma sköna upplägg, men som duntofflor. De är otroligt varma och sköna, perfekta efter en dag i pisten eller längdspåret.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress