Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (2)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vardagskängor

    Vi ställer höga krav på de kängor vi väljer ut eftersom vi vet hur viktiga de är för en bra upplevelse. Kängorna finns i klassiska modeller men är tillverkade med den senaste tekniken för att ge bästa slitstyrka, stabilitet och komfort. En bra känga ger foten stöd och förebygger trötthet. Man ska kunna lita på sina kängor. I vårt sortiment hittar du sköna och snygga vardagskängor från Blundstone, Hanwag och Kavat för att nämna några.

    Visa dina vardagskängor omtanke

    En bra känga blir en kär följeslagare i många år och de håller ännu längre med hjälp av lite kärlek och omtanke. Har ger vi tips på hur du kan vårda skor & kängor för att förlänga deras livslängd.

    Strumpor till vardagskängor

    Glöm inte strumporna! För bästa komfort rekommenderar vi strumpor i två skikt. En tunn, välsittande, linerstrumpa närmast foten som hjälper till att transportera ut fukt och skapa ett behagligt klimat. Utanpå linerstrumpan en porösare socka som fungerar som fyller ut skon och gör den behagligare. Dessa två lager motverkar friktion som kan leda till skavsår och blåsor. Ullstrumpor i merinoull värmer även när det är fuktigt, svalkar när det är varmt och kliar inte. De har även en naturlig antiodörfunktion som motverkar dålig luft.

    Läs mer
    Filter
    16 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress